Souboj ve VIP zprávách - Sex vyhrává nad Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Souboj ve VIP zprávách - Sex vyhrává nad Gottem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Už více než týden běží na Primě VIP Zprávy, kde se střídají dvě moderátorky – Ivana Gottová (manželka Karla Gotta) a Martina Gavriely (někdejší luxusní striptérka a společnice). Jak si vedou? Eva Jurinová: Ivanka je talent. A Gavriely? Začínám se stydět za svou profesi.

..

Hodnocení deníku Aha! a dlouholeté televizní profesionálky Evy Jurinové.

Martina Gavriely (32)

Výslovnost:

Týdny dřiny a neúprosného tréninku se zúročily. Má velmi dobrou výslovnost a kde je potřeba, dodá i lehkou dramatičnost podání textu.

Vzhled:

Oproti očekávání nepůsobí lascivně, lehce vyzývavý vzhled k moderátorce VIP zpráv patří. Minusem jsou příliš prodloužené vlasy.

Přirozenost:

Přirozeně se pohupuje za pultíkem a její celkový projev působí odlehčeně, dokáže diváka vtáhnout do reportáže i do svého výstřihu.

Jak ji vidí Eva Jurinová:

„Pomalu se začínám stydět za svou profesi novinářky-moderátorky. Já naivně jsem kvůli tomu vystudovala Karlovu univerzitu. K dosažení této kariéry ale stačí svlékací praxe a pózování pro pornostránky. Tam se lze zřejmě naučit i různým verbálním dovednostem, které ovšem s moderováním čehokoli vyjma swingers párty nemají pranic společného.“

Ivana Gottová (34)

Výslovnost:

Odborníci jí vytýkali sykavky, moravský přízvuk i příliš rychlé tempo řeči. Sice na sobě zapracovala, k dokonalosti má ale zatím daleko.

Vzhled:

Působí nevýrazně. Ivana je sympatická mladá dáma a stylizace ve smyslu »stará-mladá« jí vůbec nesluší.

Přirozenost:

Strnulý projev, prkenné pózy. Stejně jako v případě vzhledu by jí slušela větší uvolněnost.

Jak ji vidí Eva Jurinová:

„Ze začátku dělala chyby, které dělá každý začínající moderátor. Postupně se ale zlepšuje. Ivanka je pro tento formát pořadu velmi dobře vybraný typ. Nepůsobí lacině ani afektovaně a jsem přesvědčena, že pod odborným vedením to za pár týdnů zvládne bezvadně. Líbí se mi její umírněnost. Fandím jí. Až získá sebejistotu, bude opravdu ideální průvodkyní tímto pořadem.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.