Deana Jakubisková: Boj s vážnou nemocí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Deana Jakubisková: Boj s vážnou nemocí

Fotografie
Fotografie (internal)

Už několik měsíců je uznávaná herečka a manželka známého režiséra Juraje Jakubiska Deana (52) na velmi přísné dietě. Její zdravotní stav byl natolik vážný, že musela přestat jíst většinu potravin. „Jinak bych už tady asi nebyla,“ přiznala deníku Aha! producentka Deana Horváthová-Jakubisková.

„Hrozně jsem otékala. Moje tělo opuchlo. Bylo to hrozné!“ svěřila se Jakubisková, která má speciální genetickou poruchu, kdy její tělo velmi špatně reaguje na různé druhy jídla.

„Nejhorší jsou cizokrajná jídla. Měli bychom se všichni vrátit k původní stravě, kterou jedly naše babičky, konkrétně u mě je to jediná potrava, kterou mohu v této chvíli jíst – chleba a vodu,“ postěžovala si Jakubisková, které nehrozí jen otoky celého těla a ucpání cév, ale i riziko nenávratného poškození mozku. „Při záchvatech se mi totiž nedokrvují cévy v mozku,“ dodala manželka uznávaného režiséra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.