Dara Rolins v den pohřbu Jindřicha Rotrekla: Sedla do letadla a opustila republiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dara Rolins v den pohřbu Jindřicha Rotrekla: Sedla do letadla a opustila republiku!

Dara Rolins
Dara Rolins (Aha! – Martin Hykl, ara)

Slzavý a smutný – takový byl včerejší den pro rodinu motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63), který minulou sobotu zahynul při střetu s vozem zpěvačky Dary Rolins (37). Desítky lidí se s ním včera přišly naposledy rozloučit na pražský nebušický hřbitov. Dara mezitím změnila místo svého tajného pobytu! Ze severu Čech, kde dosud pobývala skryta před veřejností v domě kamarádky, se včera ráno přesunula do Prahy a z VIP salonku Ruzyňského letiště odletěla mimo republiku – do Bulharska!

Od sobotní nehody, respektive nedělního rána, kdy ji policie oficiálně informovala o Rotreklově smrti, se Dara skrývala před tlakem veřejnosti. Podle informací deníku Aha! pobývala v jedné severočeské vesnici, v domě své kamarádky a jejích rodičů. Společnost jí dělala její manažerka Eva Skallová a jejich dvouleté dcery Laura a Charlotta.

Právě pro děti byla Dařina schovávačka nejnáročnější a právě kvůli nim se prý zpěvačka rozhodla z republiky odcestovat. „Včera po poledni Dara s Evou a dětmi odletěly do Bulharska. Ještě nevědí, na jak dlouho přesně – zda na týden, možná dva. V Čechách, kde se v tom vedru nemohly volně pohybovat venku, to pro děti bylo utrpení. Rozhodně se nejedná o žádnou dovolenou, na tu myšlenky ještě dlouho mít nebude,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Dařina okolí.

Bolestivé rozpoložení, které na ni dolehlo v den pohřbu ještě více, popsala deníku Aha! i sama Dara, která nám zaslala SMS. „Snad to všechno brzy skončí a snad budu schopná ještě někdy v klidu usnout,“ píše zpěvačka.

Z okolí vyšetřovatelů, kteří se nehodou zabývají, unikly první neoficiální informace, podle nichž zesnulý motocyklista neměl na hlavě přilbu! „Moje klientka v pochopitelném šoku toto nevnímala,“ odmítl věc komentovat právník Rolins Robert Vladyka. „Policie již zadala znalecké posudky a z praxe odvozuji, že mohou trvat i dva měsíce. V případě takto medializovaného případu však zřejmě bude tlak na to, aby bylo jasno dříve. Nicméně dříve než za měsíc asi moudřejší nebudeme,“ dodává pouze.

Lenku, dceru zesnulého motocyklisty, museli podpírat.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.