Televizní kuchař Emanuel - Dcera mrtvého je jeho servírka! A co víc – Dara Rolins tam je častým hostem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Televizní kuchař Emanuel - Dcera mrtvého je jeho servírka! A co víc – Dara Rolins tam je častým hostem!

Emanuel Ridi, kamarád Dary a zaměstnavatel Lenky Rotreklové.
Emanuel Ridi, kamarád Dary a zaměstnavatel Lenky Rotreklové. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Martin PekárekReprofoto TV Prima)

Tragická sobotní nehoda Dary Rolins (37), při které zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), utkala spletenec osudů, jaký by nevymyslel ani ten největší fantasta či scenárista telenovel! Dcera mrtvého Lenka, která Daru viní ze smrti otce a přeje jí přinejmenším doživotí, totiž pracuje jako servírka v restauraci populárního televizního »Itala v kuchyni« Emanuela Ridiho (36)!

Ridiho dejvická restaurace Da Emanuel je středem přediva osudů všech zúčastněných. Jen kousek odsud měla Dara až donedávna slavný luxusní mezonetový byt sousedící s bytem Simony Krainové. A do Ridiho restaurace často chodila! Velmi dobře se zná i s Ridim samotným a je pravděpodobné, že ji právě Lenka Rotreklová nejednou obsluhovala! „Je to obrovská tragédie a já jsem vyjádřil podporu oběma stranám, jak Daře, tak i mé zaměstnankyni,“ potvrdil deníku Aha! Ridi.

Smrtí otce zlomená Lenka má teď volno, její kolegové za ni převzali směny. „Je to hodná a pracovitá holka. Pracuje u mě už hodně let, určitě nejméně deset,“ dodává smutný kuchař, v jehož rozpolceném nitru teď spolu soupeří dva pohledy na věc.

Držet palce Daře, aby se prokázala její nevina, nebo své letité zaměstnankyni, která tvrdí, že chce očistit otcovo jméno?

Ponurá atmosféra panuje i v samotné restauraci. „Pracujeme za Lenku. Jsme unavení, ale musíme to zvládnout. Doufáme, že se to vyřeší,“ přiznávají kolegové a drží kamarádce palce. „Je to náš smíšek, všichni ji máme rádi. Nevíme, kdy se vrátí, bylo to tak náhlé...“ dodává její kolega.

Vyšetřování okolností nehody stále pokračuje, výsledky však ještě nejsou známy. Dara Rolins zůstává mimo dosah veřejnosti a médií na neznámém místě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.