Lindsay Lohan jde do vězení - Spoluvězeňkyně se na ni chystají. „Zmlátí ji a znásilní, | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lindsay Lohan jde do vězení - Spoluvězeňkyně se na ni chystají. „Zmlátí ji a znásilní,

Fotografie
Fotografie (internal)

Příležitostná herečka, modelka a především skandalistka Lindsay Lohan (24) jde přes všechnu snahu právníků na 90 dní do vězení. A jak dokazuje zpověď jedné z jejích budoucích kolegyň, rozhodně to nebude mít jednoduché.

Místo nakupování na Manhattanu, vysedávání v barech a stravování v nejlepších restauracích bude Lindsay Lohan trávit příštích devadesát dní bojem o to, aby přežila vězeňský pobyt s co nejmenší psychickou i fyzickou újmou. Její budoucí spoluvězeňkyně, často členky lesbických gangů, si na slavnou krásku už teď brousí zuby.

Osmatřicetiletá Tamara Haily, která si odpykává v Lynwoodské věznici trest za držení drog a prostituci, to vidí jasně. „Budou se po ní sápat všechny jako zvířata, když se zrovna dozorci nebudou dívat. Té, které se podaří nějak Lindsy Lohan ublížit, bude totiž slavná. O to jim jde,“ říká zkušená trestankyně.

Mnohým ale prý postačí, když se jim podaří Lohan rozplakat. „Budou z toho mít všichni legraci, včetně dozorců,“ tvrdí Haily a upozorňuje, že tohle všechno je ve skutečnosti jen málo z toho, co ji opravdu čeká. Nejvíc by se hollywoodská prominentka měla obávat lesbických gangů. Ty se na Lindsey, jakožto na bisexuálku, zvlášť těší.

„Členky lesbických gangů lze poznat tak, že nosí tričko naruby, takže pokud ta hola nechce, aby jí někdo chňapnul za pr***, měla by nosil oblečení tak jak má,“ varuje vězenkyně. Lohan by měla být sice umístěna na samotce, Tamara Haily však dodává, že to není v jejím případě úplně výhra. V křídle věznice, kde se bude hereččino »apartmá« pravděpodobně nacházet, si odpykávají svůj trest většinou vražedkyně.

Navíc není taková samotka žádný med, světla se tam nezhasínají, je tam strašná zima a neustálý křik z vedlejších cel. Lindsay bude patrně šťastná za těch pár hodin, během nichž jí bude povoleno vykonávat nějakou z prací pro vězenkyně. Například sbírání odpadků nebo mytí podlahy.

ČTĚTE TAKÉ:
FOTO Herečka Lindsay Lohan jde sedět - Nejdřív chlast, pak slzy a vězení!
Na uhasínající hvězdičku Lohan byl vydán zatykač!

Alkoholička Lohan na festivalu v Cannes ztratila pas. Nemohla do letadla

Lindsay Lohan - Má novou holku?!
VIDEO Fotky Lindsey Lohan: Není to porno, je to umění!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.