Čvančarová míří doStarDance - Poradí jí milenec Čadek! Už pilovali »hříšný tanec«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čvančarová míří doStarDance - Poradí jí milenec Čadek! Už pilovali »hříšný tanec«?

Jitka Čvančarová si na parketu hodně věří, ve StarDance chce proto dojít co nejdál.
Jitka Čvančarová si na parketu hodně věří, ve StarDance chce proto dojít co nejdál. (Aha! – M- Hykl, M. Pátek, D. Kundrát)

Další posilou čtvrté řady taneční soutěže StarDance, kterou Česká televize uvede už na podzim, bude po herečce Veronice Žilkové i Jitka Čvančarová (32)! Ta neponechává nic náhodě, a protože nechce být u diváků za »dřevo«, už pilně cvičí se svým ohebným milencem, tanečníkem Petrem Čadkem (32). Čadek bude shodou okolností i jejím ofi ciálním poradcem, takže má Čvančarová velké šance v soutěži urvat, co se dá.

Známé úsloví o tom, že je co je v domě, není pro mě, chce bývalá hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě vyvrátit stůj co stůj. Svědčí o tom její nedávné »soustředění« s Čadkem na březích Slapské přehrady! Nebo snad výlet na lodičce a poradce svlečený do půl těla patří ke standardům soutěže? „Jsme jen kamarádi, známe se už dlouho. Udělali jsme si pěkný večer s více lidmi a ráno vyrazili na golf,“ snažil se tehdy mlžit Čadek, který se do hledáčku médií dostal naposledy kvůli údajným pletkám se svou bývalou taneční partnerkou Tatianou Vilhelmovou (31). Možná ve vodách přehrady trénovali »zvedačku« stejně jako Patrik Swayze a Jennifer Gray v legendárním Hříšném tanci.

Spíš než zmíněný golf ale pár v soukromí nacvičoval žhavé taneční polohy na hotelovém pokoji. „Jitka má za sebou účinkování v muzikálu Carmen, takže byla Čadkovi jistě zdatnou taneční partnerkou. Tihle dva prostě umějí spojit příjemné s užitečným,“ poznamenali na adresu páru jejich společní známí. Takže pokud se do začátku StarDance nerozejdou, mohou se diváci těšit na pořádné »erotické dusno« v přímém přenosu! A pokud ano, bude dusno tak jako tak...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.