Krejčířova vila za 200 milionů Kč 5 let po jeho útěku: Teď tu posekali trávu! A pak že chátrá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krejčířova vila za 200 milionů Kč 5 let po jeho útěku: Teď tu posekali trávu! A pak že chátrá!

Zahrada je pečlivě udržována.
Zahrada je pečlivě udržována. (Aha! – Dan Černovský, ara)

Vila v Černošicích u Prahy se stala symbolem praní špinavých peněz. Byla totiž domovem kontroverzního uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře (41), který se nyní i s rodinou ukrývá před spravedlností v Jihoafrické republice.

Mohutná budova s obrovským garážovým komplexem je dominantou vesnice a spíše než rodinný dům vypadá jako pevnost anebo dokonce věznice. Vila byla projektem Krejčířovy manželky Kateřiny (36), která budovu koupila za 20 milionů a za dalších 130 milionů korun zrekonstruovala do její současné nepřehlédnutelné formy. I s luxusním vybavením interiérů včetně slavného akvária nyní už bez žraloka, diskotékou a dvěma bazény se celková cena nemovitosti odhaduje až na 200 milionů korun! Ačkoliv je Krejčíř mimo republiku už přes pět let a ve vile nikdo nebydlí, tráva je pečlivě zastřižena a okna čistá – správce objektu se tedy činí. Že by se do ní chtěl miliardář vrátit poté, co, jak avizuje, očistí svoje jméno?

Hodnota vily se odhaduje na 200 milionů korun.

Objekt střeží několik kamer.

Radovan Krejčíř

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.