»Arabela« Nagyová: Rakovina jí vzala i prvního muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Arabela« Nagyová: Rakovina jí vzala i prvního muže!

Jana Nagyová už kvůli rakovině ztratila prvního manžela.
Jana Nagyová už kvůli rakovině ztratila prvního manžela. (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek, ČT )

V seriálové princezně Arabele alias slovenské herečce Janě NagyovéPulm (51) otevřela smrt jejího pohádkového partnera Vladimíra Dlouhého (†52) ránu, o které si myslela, že už je dávno zahojená. Stejně jako Dlouhý, který uplynulou neděli podlehl rakovině žaludku a slinivky, totiž před lety zemřel i její první manžel Miro Kubovič!

V seriálové princezně Arabele alias slovenské herečce Janě Nagyové-Pulm (51) otevřela smrt jejího pohádkového partnera Vladimíra Dlouhého (†52) ránu, o které si myslela, že už je dávno zahojená. Stejně jako Dlouhý, který uplynulou neděli podlehl rakovině žaludku a slinivky, totiž před lety zemřel i její první manžel Miro Kubovič!

Ten podlehl rakovině jater. „Nerada na to období vzpomínám,“ říká dnes otřesená herečka, o kterou se znovu otřel stín zákeřné nemoci.

Na svou první lásku Nagyová vzpomíná jako na krásnou, ale naivní. Na svatbu s Mirem jí šaty navrhoval Theodor Pištěk, tentýž návrhář, který jí šil šaty pro Arabelu. Narodila se jim dcera, Jana po mamince, jenže okouzlení vyprchalo, pohádka skončila a přišel rozvod. Po něm se Nagyová odstěhovala za dalším mužem do Německa. První láska ale navždy zůstane první láskou, proto Jana, když Miro zemřel na rakovinu jater, fakt těžce nesla. „Byli jsme už rozvedení a s dcerou jsme žily v Německu, když zemřel,“ svěřila se deníku Aha! Nagyová.

„Nebyla jsem ani na pohřbu, protože to tehdy nešlo. Ani má dnes už osmadvacetiletá dcera se s otcem nemohla rozloučit. Bude ji to celý život pronásledovat,“ popsala situaci Nagyová, která nechápe krutost života. „Je jedno, kolik vám je. V každém případě podlehnout rakovině je velmi bolestivé. Nejen pro tu osobu, ale i celé její okolí,“ dodává »Arabela«.

Smrt Vladimíra Dlouhého alias studenta Petra Majera pro ni znamená definitivní konec princeznovské éry. „Už nechci být Arabelou, princeznou, která nemá svého prince. Myslím, že by to stejně udělal i on. Přestanu asi přijímat pozvánky na pohádkové srazy,“ pláče dnes.

Jejím druhým manželem se stal německý podnikatel Harald Schlegel, který o její srdce bojoval i nákladnými dary – třeba červeným ferrari.

Přestože si myslela, že právě Harald, otec jejího druhého dítěte, syna Haralda (24), bude tím pravým, opět následoval rozvod.

Dlouho ale netruchlila, protože jí do cesty vstoupil podnikatel Toni Pulm. Sama Nagyová ale ničeho nelituje, ani přerušené filmové kariéry, a ráda na svůj život vzpomíná. „Můj životní příběh je velmi čarovný a dobrodružný. Plný příběhů,“ dodává nesmrtelná pohádková princezna, která s třetím mužem před devíti lety počala ještě dcerku Sophii.

Vladimír jako Petr.

Petr a Arabela neboli Vladimír Dlouhý a Jana Nagyová. Jeho smrtí skončila jedna éra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.