Co je to za podivína? Zrzek Karel Roden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co je to za podivína? Zrzek Karel Roden!

Největší poprask vyvolal Roden na náměstí, kde začal nahánět husy.
Největší poprask vyvolal Roden na náměstí, kde začal nahánět husy. (www.hermina.cz)

Karel Roden (48) vyvolal poprask v jihočeském Písku, kde už několik týdnů natáčí dětský »trojrozměrný« muzikál V peřinách. Když se totiž po náměstí začal prohánět muž se zrzavými vlasy a knírkem, který bezmocně naháněl husy, jen málokdo v tomto podivínovi poznal českého herce, který to dotáhl až do Hollywoodu!

Ten se na place sešel i se svou životní partnerkou Janou Krausovou (56), filmovou manželkou mu je však zpěvačka Lucie Bílá (44). Ti všichni musejí pečlivě naslouchat příkazům režiséra F. A. Brabce, který poprvé v životě točí ve formátu 3D. „Už točíme nějaký ten pátek, je to velmi náročné. Postavy by neměly stát ani daleko ani blízko dvou kamer, které točí v 3D efektu, jinak by to buď byla klasická placka, a nebo by to tahalo lidi za oči,“ směje se Brabec, který se prý nechal inspirovat slavným Avatarem. Muzikálová pohádka V peřinách ožije v kinech koncem roku 2011.

Tatiana Vilhelmová jako dáma s psíkem.

Kliknutím zvětšete

Ve filmu se objeví opravdové hvězdy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.