Vladimír Dlouhý: Tajil další dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vladimír Dlouhý: Tajil další dvojčata!

Vladimír Dlouhý se na veřejnosti objevoval jen se svými tříletými dvojčaty.
Vladimír Dlouhý se na veřejnosti objevoval jen se svými tříletými dvojčaty. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Showpix)

Až po smrti geniálního herce Vladimíra Dlouhého (†52) vycházejí najevo šokující skutečnosti z jeho soukromí! Největší slabinou Dlouhého podle nich nebyly nemoc ani problémy s alkoholem, ale přízeň krásných dam! Veřejnost sice věděla, že Vladimír je otcem tří dětí, dcery z prvního manželství a tříletých dvojčat, ve skutečnosti však Dlouhý měl dětí nejméně pět! Deníku Aha! to potvrdila Dlouhého herecká partnerka ze seriálu Arabela Jana Nagyová-Pulm (51)!

Herec Vladimír Dlouhý (†52), který minulou neděli podlehl rakovině slinivky a žaludku, si s sebou do hrobu vzal největší tajemství svého života! Přestože se veřejně znal jen ke třem svým dětem – dvojčátkům Honzíkovi a Jirkovi (3), která má s herečkou Petrou Jungmanovou (38), a k dceři z prvního manželství s Gabrielou Heřmanovou – výčet jeho potomků tím zdaleka nekončí!

Kdo by to řekl! Herec Vladimír Dlouhý, který se do srdcí všech diváků zapsal především jako student Petr Majer z pohádkového seriálu Arabela, nebyl pouze trojnásobným otcem, dětí měl více! Své první potomky totiž počal již coby dvacetiletý mladík ještě před natáčením první Arabely v roce 1979! A stejně jako o čtvrt století později, i tenkrát to byla dvojčata!

Deníku Aha! to potvrdila Dlouhého tehdejší herecká partnerka, samotná princezna Arabela Jana Nagyová-Pulm (51)! „Je to strašně dlouhá doba. Seznámili jsme se v roce 1979. Všichni nás tehdy dávali dohromady, ale on byl zadaný a já věděla, že má i dvojčátka,“ tvrdí herečka, která se později provdala do Německa. „Já jsem ty děti ale nikdy neviděla. Jen jsem si zapamatovala, že se o nich už tenkrát dost mluvilo,“ dodává Nagyová.

S Dlouhým se po natáčení téměř nevídala, k prvním velkému setkání po letech mělo dojít až minulý týden na festivalu v Horšovském Týně, bohužel herec už jej nestihl.

O svých nejstarších dětech, které se narodily na konci sedmdesátých let, Dlouhý nikdy nemluvil. Dnes jim je přes třicet let a na veřejnosti se nikdy nepřihlásily. Své soukromí si totiž Dlouhý přísně chránil. Poprvé se oženil až v roce 1997, kdy si vzal Gabrielu Heřmanovou, s níž má dceru. S druhou manželkou Petrou Jungmanovou měl v roce 2007 dvojčata Jana a Jirku.

Víte, kde žijí utajené děti Vladimíra Dlouhého? Napište deníku Aha!

Vladimír Dlouhý a manželka Petra.

Herecova dcera z prvního manželství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.