Filmový festival ve Varech - Přijede Herzigová, Depp a Paradis odřekli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Filmový festival ve Varech - Přijede Herzigová, Depp a Paradis odřekli

Fotografie
Fotografie (internal)

Už několik let se prezident mezinárodního filmového festivalu Jiří Bartoška (63) snaží nalákat do Karlových Varů americkou hvězdu Johnnyho Deppa (47). Letos chyběl už jen malý krůček k tomu, aby idol ženských srdcí opravdu dorazil. Deppova partnerka, Francouzka Vanessa Paradis (38), totiž hraje ve filmu (K)lamač srdcí, který by měl uzavřít 45. ročník festivalu.

„Oba se však omluvili, že mají hodně povinností,“ tvrdí organizátoři, kteří jako náhradu nabízejí českou modelku Evu Herzigovou (37), rodačku z Litvínova. V rukávu má Jiří Bartoška ještě tajné eso, které zatím odmítá prozradit. Mimo britského herce Judea Lawa by se tak měla ve Varech objevit ještě další hvězda světového formátu. Pro letošní rok zřejmě bude chybět i pravidelný host Václav Havel s chotí, který bude v termínu karlovarského festivalu zrovna natáčet svůj film Odcházení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.