Support Lesbiens nevystoupili: Zpěvák Michal zkolaboval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Support Lesbiens nevystoupili: Zpěvák Michal zkolaboval!

Kryštofa Michala stihla před koncertem ledvinová kolika.
Kryštofa Michala stihla před koncertem ledvinová kolika. (Aha! – Marek Pátek)

Skupina Support Lesbiens měla být jedním z hlavních taháků letošního ročníku festivalu Votvírák v Milovicích u Prahy, nakonec ale nevystoupila. Frontman kapely Kryštof Michal (36) totiž v sobotu dostal ledvinovou koliku!

Fanoušci známé kapely na svoje idoly čekali marně. Skupina měla původně vystoupit na Tonava Central Stage ve 20:30. „Je mi to moc líto, ale zpěvák skupiny Support Lesbiens Kryštof Michal teď nemůže vystoupit kvůli náhlým zdravotním problémům,“ oznámil necelou hodinu před tím moderátor. Původně fanoušky ubezpečil, že nejde o nic vážného, a uvedl, že skupinu uvidí od 1. do 2. hodiny ranní na jiné stage, jenže ouha. Tisíce lidí se Support Lesbiens nedočkali ani podruhé. „Kryštof dostal ledvinovou koliku, která je dost bolestivá. Na Votvírák sice přijel, ale nebyl schopen vystoupení,“ uvedla manažerka kapely Svatava Kruntová s tím, že je zpěvák v pořádku a léčí se doma.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.