Miro Šmajda smutní: Nemám se ke komu přitulit… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miro Šmajda smutní: Nemám se ke komu přitulit…

Miro Šmajda má srdce na dlani, ale zatím ho žádná dívka nechce.
Miro Šmajda má srdce na dlani, ale zatím ho žádná dívka nechce. (Aha! – Petr Novotný)

Tenhle hezoun z Česko Slovensko hledá SuperStar si sice podmanil ženské a dívčí publikum v obou republikách, přesto ale usíná a vstává sám. A je mu z toho vážně smutno…

„Moc bych chtěl dobrou duši, s kterou by mi bylo fajn. Když mám problém, nemám koho obejmout, ke komu se přitulit,“ smutní Miro. Sice je v situaci, kdy by mu asi stačilo ukázat prstem a jeho ložnicí by hned procházely zástupy krásných žen, Miro ale sexu na jednu noc moc šancí nedává.

„Nejsem na to stavěný. Vždy jsem měl dlouhodobější vztahy. Jen teď se bohužel nedaří. Mám sice moře práce, chystáme se na letní festivaly a v létě bych taky chtěl stihnout desku. Přesto si ale najdu čas na přemýšlení, jaké by to bylo, kdybych měl zase přítelkyni. Jen zatím nenastalo, že by mezi mnou a nějakou slečnou přeskočila ta pověstná jiskra. Dokud nepřeskočí, budu sám.

Když tedy nepočítám kamarády, s kterými se stále snažím trávit hodně času,“ tvrdí blonďatý fešák z Bratislavy.

I proto, že ho nelze zahlédnout po boku přítelkyně, někteří lidé spekulují, zda by raději neupřednostnil vztah s mužem. „Opravdu nejsem gay. Ale nic proti nim nemám, vím, že je jich taky hodně mezi mými fanoušky. S jedním jsem měl určité problémy, ale nakonec si naštěstí nechal vysvětlit, že spolu opravdu chodit nebudeme,“ směje se Šmajda.


Kliknutím zvětšete

Kompletní dvanáctka finalistů soutěže Muž roku ČR a SR.

Ten se svým zpěvem účastní soutěže Muž roku, která 27. srpna proběhne v Náchodě. V pražském k.u.baru se před pár dny uskutečnila tiskovka, na které bylo představeno šest českých a šest slovenských finalistů. Každá země pak bude mít svého vlastního vítěze.

V porotě usednou například Libuše Švormová, Agáta Hanychová a Vlaďka Erbová, akci pořadatele charitativních podniků Davida Novotného budou moderovat Eva Aichmajerová s Bořkem Slezáčkem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.