Rychlý vyšetřoval Šinkorovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychlý vyšetřoval Šinkorovou!

Petr Rychlý se s Danielou Šinkorovou do svých rolí doktorů přímo vžili a hned se začali vzájemně vyšetřovat.
Petr Rychlý se s Danielou Šinkorovou do svých rolí doktorů přímo vžili a hned se začali vzájemně vyšetřovat. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Velkou radost z nových interiérů v pražské Hostivaři, kde se začala natáčet třetí řada »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, předvedla Daniela Šinkorová (33) alias MUDr. Gita Petrová s Petrem Rychlým (41), jenž hraje doktora Mázla.

Vzájemné vyšetřování předvedli hned na nemocničním lůžku! „Jééé, to studí!,“ pištěla Šinkorová, když ji Rychlý začal vyšetřovat studivým fonendoskopem ve výstřihu. A Petr Rychlý měl ještě jeden důvod k radosti – stal se z něj čerstvý ženáč!

Petr Rychlý, který podruhé skočil do chomoutu s bývalou tenistkou Janou Pospíšilovou, s níž má ročního syna Petra, se proto dlouho nezdržel a odjel si domů užívat novomanželského štěstí.

Nejen nad novými interiéry se rozplývali představitelé seriálu. Hlavním tahákem večera bylo grilované kuřecí maso a míchané drinky, které připravovala Ivana Jirešová alias Lucie Váchová. Ta v seriálu hraje barmanku a v nové řadě dostane zbrusu nový bar! „Koktejly míchám, ale moc je nepiju. Alkoholu také neholduju, dám si občas víno nebo výjimečně pivo,“ řekla deníku Aha! krásná barmanka, když zrovna připravovala nápoj s tajuplným názvem Antikoncepční blues.

Jirešová jediná se jídla moc nedotkla, vystačila si s ovocem, zato Pavel Nový alias Cyril Brychta se po prvním kuřecím mase neovládl a hned si šel pro další přímo s pochvalou pro kuchaře. Nad jídlem se rozplývala také Veronika Jeníková, která v letních květovaných šatech vypadala jako holčička. Kolegy přišel pozdravit také Jan Potměšil, který se stále rehabilituje po zablokované páteři.

„Natáčíme dvanáct hodin denně, ale teď jsme skončili párkrát dříve, protože Jiří Langmajer byl na natáčení precizně připravený,“ pochvaloval si opodál jeden člen štábu.

V nových interiérech má útulnou kancelář laděnou do modrých barev také nová představitelka seriálu Zlata Adamovská alias doktorka Páleníková a pohodlný obývák s béžovými sedačkami a balkonem bude obývat doktor Hrubý, kterého hraje Ondřej Sokol.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.