Herečka Hana Maciuchová a její bývalý - Oběd a pak líbačka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečka Hana Maciuchová a její bývalý - Oběd a pak líbačka!

Karel Pstružina pomáhá Haně Maciuchové z kabátku.
Karel Pstružina pomáhá Haně Maciuchové z kabátku. (Aha! – Martin Hykl)

O tom, že láska kvete v každém věku, neustále přesvědčuje jedna z nejoblíbenějších českých hereček Hana Maciuchová (64). Poté, co kvůli pracovnímu přepětí opustila nekonečný »novácký« seriál Ulice, se začala věnovat věcem mnohem příjemnějším. Kromě jiného znovu obnovila vztah se svým přítelem, profesorem Karlem Pstružinou (69)! Více než hodinový oběd zakončili dezertem nejsladším – polibkem!

Docent Vysoké školy ekonomické Pstružina půl roku vyčkával, než si na něj Maciuchová udělala čas. Přestože ještě loni se po jejím boku objevoval pravidelně a často ji doprovázel i na oficiální akce, najednou se po něm slehla zem. Dokonce se spekulovalo o rozchodu. Ani v rozhovorech, kterých herečka poskytuje jako šafránu, se paní Hana o partnerovi nezmiňovala. „Starají se o mě přátelé, do nemocnice mě přijdou navštívit kamarádky,“ vypočítávala své blízké, o Pstružinovi ani muk.

V neděli krátce po obědě se však oba vydali do pizzerie v centru města, nedaleko bytu Hany Maciuchové. Štramák Pstružina je ze staré školy a ví, co se sluší a patří. Maciuchovou vyzvedl doma, obdaroval ji pugétem a šlo se na jídlo. Po celou dobu dámě doléval červené víno a nešetřil libými slůvky. Maciuchová se maskovala velkými slunečními brýlemi, jež si ani na vteřinu nesundala, a tetelila se jako osmnáctiletá dívenka. I sladké švitoření však mělo svůj konec, milenci si po hodině a půl nechali donést účet a vše napovídalo tomu, že se placení chopila Maciuchová.

Po konci romantického vysedávání na terase restaurace se Maciuchová se Pstružinou vydali domů. Starý pán herečku doprovodil až k brance, něžně ji políbil a odporoučel se. Šťastná Maciuchová snad konečně po dlouhých letech, která uplynula od smrti její životní lásky Jiřího Adamíry, opět našla štěstí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.