Ewa Farna se už nespokojí jen s češtinou a polštinou. Zpívá i v simlish! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ewa Farna se už nespokojí jen s češtinou a polštinou. Zpívá i v simlish!

Ewa Farna
Ewa Farna (Lenka Hatašová)

Mladá zpěvačka útočí na nový okruh fanoušků. Tentokrát se orientuje na ty, kteří se dorozumívají simlish. Chce pro ně přezpívat svůj hit Boží mlýny melou. Na tytéž posluchače se orientovala také třeba kapela Depeche Mode, Nelly Furtado či Lilly Allen.

Držitelka Anděla 2009 a zpěvačka nominovaná na evropské ceny MTV nazpívá speciální verzi svého hitu „Boží mlejny melou“ v takzvané „simíkovštině.“

Jde o originální jazyk používaný v aktuálně nejprodávanější počítačové hře na světě - The Sims 3.

Ewa Farna si vybrala skladbu „Boží mlejny melou“ ze svého alba „Blíž ke hvězdám“ a nazpíváním písně v „simlish“ řeči se zařazuje ke světovým superstar formátu Depeche Mode, Nelly Furtado či Lilly Allen, kteří v minulosti také nazpívali jeden ze svých hitů v jazyce simíků. Ke skladbě se připravuje videoklip, na jehož vzniku se budou moci podílet i všichni fanoušci The Sims 3 v České republice.

Kliknutím zvětšete

Megapopulární hra Sims, k níž Farna přezpívá svůj hit.

Herní série The Sims slaví od své premiéry v únoru 2000 k dnešnímu dni neuvěřitelných 120 miliónů prodaných kopií! Její tituly byly v minulých sedmi letech přeloženy do 22 různých jazyků a rychle se staly univerzálním herním a kulturním fenoménem. V současné době do Česka přichází herní doplněk Povolání snů, ve kterém hráči mohou poprvé svého simíka ovládat i v práci.

Boží mlýny melou v původní podobě

7. 6. 2010, 11:15

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.