Helena Vondráčková v slzách! Už to v rodině vypadalo na usmíření, jenže přišel dopis od táty plný výčitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková v slzách! Už to v rodině vypadalo na usmíření, jenže přišel dopis od táty plný výčitek!

Helena s matkou a otcem Jiřím. Tehdy mezi nimi ještě nebyly rozpory.
Helena s matkou a otcem Jiřím. Tehdy mezi nimi ještě nebyly rozpory. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl)

Už se zdálo, že nesváry mezi Helenou Vondráčkovou (63) a jejím otcem Jiřím Vondráčkem (89) jsou navždy zažehnány, tatínek zpěvačky ale nyní dceři zasadil další bolestivou ránu! Uveřejnil otevřený dopis plný výčitek, který Helenu ranil. „Je to bezduchý útok, Helence to strašně ubližuje,“ smutní Vondráčkové manžel a manažer Martin Michal (51).

Dopis, který se ohrazuje proti tomu, že by mezi dcerou a otcem zase byly všechny vztahy v pořádku, v což Helena v hloubi duše doufala, vydal týdeník, s kterým vede zpěvačka desítky soudních sporů. I to ji ranilo. Včera po přečtení článku a zvlášť řádek od otce neměla příliš sil na rozhovor. „Nebudu na to říkat vůbec nic,“ prohlásila nejdříve smutně a jen polykala silnou hořkost, kterou v tu chvíli kvůli zradě vlastní krve pociťovala. Pak jen hlesla. „Je to strašně bolestivé. Vždyť jde o příbuzné! Mohu k tomu říci jediné: takové věci by se neměly veřejně prezentovat. Měly by zůstat v rodině,“ pronesla s těžce skrývaným zoufalstvím v hlase.

To její muž byl sdílnější. Aby také ne, vždyť téměř celý dopis se týkal jeho. Právě ze závislosti na něm byla paní Helena obviněna, to on může podle Jiřího Vondráčka za to, že se slavná zpěvačka rozhádala s částí rodiny. „Ten otevřený dopis měl adresovat přímo Helence. Když pominu, že dopis je plný nesmyslů a nepravd, tak ho považuji za neskutečně hloupou a naprosto zbytečnou záležitost. Je to bezduchý útok postrádající jakoukoliv myšlenku.

Myslím si, že pan Vondráček jako otec naprosto zklamal. Projevil tím svou neskutečnou zlobu a hloupost,“ zlobí se Michal. A dodává. „Osm let sleduji, jak se Jiří Vondráček starší nechutně chová k Helenčině sestře Zdeně a zároveň jak špatně se chová i k mé ženě. Strašně jí ubližuje,“ podotýká Martin Michal. Staré jizvy v rodině Vondráčkových se zjevně ještě zdaleka nezahojily...

Dopis Jiřího Vondráčka seniora dceři Heleně Vondráčkové:

Milá Heleno,

(…)

Situace v naší rodině je totiž stále stejná, závažné neshody trvají již několik let, a to kvůli Tvému postoji.

(…)

Helenko, už jsem Ti kdysi napsal, že bolavým místem v mém vědomí je Tvůj nepochopitelný postoj k bratrovi Jirkovi, který se »provinil« jenom tím, že Tě upozornil na problematickou minulost tehdy ještě Tvého nastávajícího, kdo to vlastně je, na jeho maléry, obvinění, dluhy, soudní procesy atd.

A za to jsi o Jirkovi neomaleně několikrát v tisku uvedla, že se za něho stydíš. Přitom to byla jeho povinnost, že tě pravdivě informoval a varoval. Já bych tak učinil rovněž.

(…)

Naše rodina žila v klidu a pohodě až do doby, než se na scéně objevil pan Martin Michal. Pokud jde o něho a jeho aktivity, nechci se tím zabývat, poněvadž on se prezentuje výrazně a dostatečně sám. Tvoje jednání a projevy jsou příliš znatelně autorsky ovlivňovány ve všech směrech právě jeho osobou. Ty jsi tvárná, snadno manipulovatelná, jemu naprosto věříš, a to mu vyhovuje.

(…)

Tvůj citový vztah k němu je pravděpodobně asi tak silný, že už se jedná o závislost. Jinak si nedovedu vysvětlit, že bys tak snadno mohla narušit vlastní rodinu, opustit i rozbít některá naše stará a dobrá přátelství (například dr. Klimeš, I. Hoffmann, M. Skalka a další) a dále ještě soudní spor s bývalou kamarádkou Martou Kubišovou. To vůbec nechápu a zásadně s tím nesouhlasím.

Dobře si uvědom, že kvůli své lásce nemůžeš a nesmíš ubližovat jiným. Jirka ani Tvoji přátelé Ti rozhodně neublížili. Těm by měla patřit Tvoje omluva.

Tvůj táta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.