Rodina připravuje čtvrteční pohřeb Petra Muka (†45): Chceme bílou rakev! Bez ozdob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodina připravuje čtvrteční pohřeb Petra Muka (†45): Chceme bílou rakev! Bez ozdob!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pomalu se odkrývá tajemství posledního rozloučení se zpěvákem Petrem Mukem (†45), kterého minulý týden objevila mrtvého manželka Eva (37) v jejich luxusním bytě v Praze na Vinohradech. Rodina už od pohřební služby v místě bydliště pořídila rakev a měla několik požadavků. „Výslovně si přáli, aby na ní nebyly žádné ozdoby, které mají spojitost s církví, tedy žádný křížek,“ řekl nám zdroj z pohřební služby. Je tedy víc než zřejmé, že neproběhne církevní rozloučení a zpěvák bude zřejmě zpopelněn v krematoriu.

Pozůstalí nejdříve zvažovali pohřeb jen v rodinném kruhu, nakonec však na nátlak přátel svolili k rozloučení v pražském divadle Broadway, které se uskuteční ve čtvrtek od desíti hodin. Už dnes je však rakev v Praze. Rodina úzkostlivě tají, kde se uskuteční rodinné rozloučení. Zatím jsou ve hře dvě místa – České Budějovice nebo Český Krumlov. Místo nechce prozradit ani jeho bývalým spolužákům, ti marně obvolávají pohřební ústavy. „Volala jsem do Krumlova, tam mi řekli, že o tom, kde rozloučení bude, nic nevědí. A nic mi neřekli ani v Českých Budějovicích,“ říká jeho spolužačka ze základní školy.

Ještě v minulém týdnu se objevovaly informace, že Muk bude pohřben v Českých Budějovicích, aby nemusel jeho otec na synův hrob nikam cestovat. Podle informací Aha! ale ještě nikdo nepožádal Správu českobudějovických hřbitovů o svolení k uložení jeho ostatků. Jednou z variant je také to, že Petrovo tělo bude zpopelněno a rodina si urnu s popelem uloží doma.

Manželka Eva má s přípravou pohřbu plné ruce práce.

Autro: (MAREK HOFMAN)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.