Bareš & Benešová: Jsme manželé! Horákovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bareš & Benešová: Jsme manželé! Horákovi!

Zamilovaný pár a manžele si v seriálu Horákovi zahrají Lucie Benešová a Igor Bareš.
Zamilovaný pár a manžele si v seriálu Horákovi zahrají Lucie Benešová a Igor Bareš. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herečka Lucie Benešová (31) provozuje mnohomužství! Má totiž hned dva manžele! A oba jsou herci! Zatímco Tomáše Matonohu (34) si před časem vzala v soukromém životě a porodila mu syna Štěpána, za Igora Bareše (40) se vdala v novém seriálu České televize Horákovi a mají spolu hned pět dětí!

Herečka Lucie Benešová (31) provozuje mnohomužství! Má totiž hned dva manžele! A oba jsou herci! Zatímco Tomáše Matonohu (34) si před časem vzala v soukromém životě a porodila mu syna Štěpána, za Igora Bareše (40) se vdala v novém seriálu České televize Horákovi a mají spolu hned pět dětí! „Moc mě natáčení baví, jsou tu super herci. Hraje se mi s nimi úplně perfektně,“ svěřila se deníku Aha! půvabná seriálová hrdinka Lucie.

„Lucie je krásná a úžasná žena. Výborně si rozumím jak s ní, tak i s našimi dětmi,“ prozradil deníku Aha! Bareš, kterého Luciina chvála moc potěšila. V příběhu si zahraje i Jana Šulcová, která bude představovat maminku Lucie a přísnou paní učitelku. A jak se jí líbí, za koho se její dcera provdala? „Lucie a Igor vypadají jako nestárnoucí Hanzlík s Kolářovou. Jsou naprosto úžasní. Nejvíc se mi líbí scéna, ve které Igor poprvé a naposled připraví velkou snídani,“ směje se Šulcová, kterou proslavila role maminky v komedii S tebou mě baví svět.

Titulní písničku seriálu »Láska stala se nám osudem« nazpíval SuperStar Vlasta Horváth. „Je to krásná písnička a jsem rád, že jsem ji mohl nazpívat právě já. Kdybych mohl, tak si určitě zahraji ve filmu, ale jedině sám sebe,“ prozradil Vlasta, kterého o autogram neustále žádala herečka Nela Boudová. Ta jej chtěla pro svou maminku, která má Vlastu moc ráda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.