Mukova manželka Eva (37) - Nejsem připravená »o tom« mluvit... Ale veřejný pohřeb bude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mukova manželka Eva (37) - Nejsem připravená »o tom« mluvit... Ale veřejný pohřeb bude!

Evu Mukovou přivezly na Vinohrady kamarádky.
Evu Mukovou přivezly na Vinohrady kamarádky. (Aha! – David Kundrát)

Reportérům deníku Aha! se včera na pražských Vinohradech podařilo zastihnout manželku zesnulého zpěváka Petra Muka (†45) Evu (37).

Do svého bytu, ve kterém v pondělí našla svého mrtvého manžela, přijela odpoledne uplakaná, zarudlé oči schovávala pod černými brýlemi. Z těžké životní rány se ani po třech dnech nedokázala otřepat. „Nezlobte se, ještě nejsem připravená o tom mluvit. Nemám na to sílu,“ odbyla žádost o rozhovor a v tichosti vešla do domu.

Během dne měla v Praze spoustu zařizování. Také se sešla s producentem Oldřichem Lichtenbergem. Opět spolu probírali možnost veřejného rozloučení. A dohodli se. „Veřejné poslední rozloučení bude v Divadle Broadway, ten samý den či den poté se v jižních Čechách v úzkém kruhu rodinném uskuteční soukromý obřad,“ sdělil Aha! Mukův kamarád a muzikálový producent Oldřich Lichtenberg. Datum ještě není stanoveno, čeká se, až státní zástupce vydá rodině tělo. „Předpokládáme ale, že k rozloučení dojde v polovině příštího týdne,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.