FOTO Leoš Mareš poprvé veřejně - Líbačka s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

FOTO Leoš Mareš poprvé veřejně - Líbačka s milenkou!

Leoš líbal Gábinu nekonečně dlouho a velmi vášnivě.
Leoš líbal Gábinu nekonečně dlouho a velmi vášnivě.  (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Leoš Mareš (34) konečně nachytán na švestkách! Přestože jeho okolí včetně manželky Moniky (34) už dávno existenci moderátorovy milenky Gábiny Dvořákové (22) přiznalo, on sám doteď o svém mimomanželském vztahu mlčel a zatloukal jej. A to i přesto, že bariéru mlčení prolomila i sama Gábina.

Společné fotografie v intimním objetí páru se ale podařilo pořídit až v noci po nedělním vítězství českého hokejového týmu nad Rusy, kdy se Mareš s milenkou společně vydali na romantickou procházku centrem Prahy. „Drželi se za ruce, objímali se a vášnivě líbali. Měli se k sobě jak dva zamilovaní puberťáci,“ popsal situaci fotoreportér deníku Aha!, který pár vysledoval. „S Monikou spolu nejsme. Takže každý máme svůj život,“ reagoval na fotografie Mareš. To Dvořáková, kterou už nebaví chodit s mužem svého srdce kanály, byla vstřícnější. „To jsem nechtěla, abyste měli tyto fotografie. Bojím se, aby neubližovaly. Můžu vám k tomu ale říct, že jsem si nedělní večer užila,“ svěřila se mladá kráska, která po dlouhé procházce odvezla svým vozem Mareše zpět do klubu Aloha, kde na Mareše už čekali přátelé a mohl slavit dál. Ona zamířila do Českých Budějovic, kde bydlí a studuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.