Melouch v růžové zahradě: Milan Bahul v montérkách! Maká na statku své milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Melouch v růžové zahradě: Milan Bahul v montérkách! Maká na statku své milenky!

Milan Bahul výjimečně bez bílého pláště. Jako zedníkovi mu to sluší.
Milan Bahul výjimečně bez bílého pláště. Jako zedníkovi mu to sluší. (Aha! – Marek Pátek, archiv TV Nova, Blesk)

Slovenský herec Milan Bahul (49), s nímž už prý scenáristé pro další sérii Ordinace v růžové zahradě 2 nepočítají, se činí jako dělník. Lékařský plášť vyměnil na statku své milenky Kateřiny Dbalé (34) za montérky a dělá práce všeho druhu.

Ani miliony na kontě za účinkování v nejúspěšnějším seriálu současnosti, Ordinaci v růžové zahradě, nepřinášejí Milanu Bahulovi (49) kýžený klid! Představitel MUDr. Vladimíra Pusenského, který v reálném životě kvůli lásce k milence Kateřině Dbalé (34) opustil manželku, o víkendech místo odpočinku dělá melouchy. Obléká montérky a opravuje své lásce rozpadající se statek!

Stavební dozor je drahý, dělníci kradou, není na ně spoleh, člověk si všechno musí pohlídat sám… Takové myšlenky asi putovaly Milanovi hlavou, když se rozhodl odhodit seriálový lékařský plášť a obléknout si dělnický mundúr.

Deník Aha! ho o víkendu načapal při svižné práci. Běhal kolem dokola statku Dbalé, který se nachází přímo uprostřed vesnice, domlouval práci s dělníky, přepočítával tašky na napůl opravené střeše. Větší část oprav ho ale čeká a pak se patrně již budou hodit jeho úspory a honoráře z Novy. Pokud ovšem Dbalé nepřineslo manželství s hercem Danielem Rousem tučné odstupné. Jako televizní dramaturgyně se totiž jinak asi nebude zrovna topit v milionech.

„Vídáme ho tu pravidelně. Teď musí sice řídit stavební činnost, to ale časem bude mít za sebou a bude si moci užívat už jen krásy našeho kraje. Je tu neskutečně krásná příroda,“ řekla nám jedna ze starousedlic.

A skutečně; Ředhošť se nachází jen pár desítek kilometrů od Prahy, přesto leží v panenské přírodě uprostřed lázeňské oblasti. Ideální místo pro ničím a nikým nerušené mimomanželské laškování…

„Klucííí, hlavně ten materiál přivezte včas,“ jako by říkal dělníkovi.

Statek v Ředhošti potřebuje opravu.

Milan Bahul

Kateřina Dbalá

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.