Leoš Mareš: Kuje pikle se Sazkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Leoš Mareš: Kuje pikle se Sazkou!

Leoš Mareš na tajné schůzce s jedním ze šéfů Sazky (vpravo).
Leoš Mareš na tajné schůzce s jedním ze šéfů Sazky (vpravo). (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (34) jako by poslední dobou nedělal nic jiného, než se scházel s významnými manažery, fi nančníky a muži, kteří mají v rukou miliardová jmění! Poté, co ho načapali s manažery televize Prima, která chce Leoše za příslib milionového honoráře přetáhnout z Novy, kul pikle i s ředitelem PR a propagace sázkařského gigantu Sazka Josefem Prouzou!

A Sazka disponuje jměním, za jaké by si mohla koupit armádu moderátorů, jako je Leoš! Jaké s ním mají plány? Ve čtvrtek odpoledne se Leoše s jednou z jejích špiček setkal na více než hodinu v pražské restauraci na Újezdě, kde nad kávou ve společnosti dalšího muže cosi řešili. Josef Prouza, jeden z ředitelů Sazky, však jakýkoliv byznys s Marešem popírá. „Nebyla to pracovní schůzka, ale soukromá,“ tvrdí muž, který má kromě manažerských schopností z mládí i zálibu v tanci.

Však se představil v roce 2007 jako porotce v taneční soutěži televize Nova Bailando a připravil choreografii pro filmy Šakalí léta a Pelíšky. Tancem zdůvodňuje i schůzku s Leošem. „Známe se s Leošem již řadu let, když ještě profesionálně tančil. Měl talent a tančil na vysoké úrovni. Nejsem si jistý, jestli soutěžil, ale byl velmi dobrý. Seznámili jsme se přes jeho učitele, jehož sem učil tančit,“ dodává Prouza. Proč však na soukromou schůzku s hvězdným moderátorem zamířil v obleku s kufříkem v ruce a přivedl dalšího důležitě vypadajícího muže, neřekl. Nebylo by se čemu divit, kdyby pohádkově bohatá Sazka chtěla z populárního Leoše udělat ve svých službách ještě pohádkověji bohatého moderátora...

Tak a je dojednáno. Ještě si potřást rukou...

... a všichni aktéři spokojeně odcházejí. Mareš pak nasedá do svého luxusního audi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.