Mukova žena bude rodit, exmilenka taky! A teď konečně promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mukova žena bude rodit, exmilenka taky! A teď konečně promluvila!

Petr Muk
Petr Muk (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Kolem zpěváka Petra Muka (41) se rozpoutal další skandál. Jeho bývalá milenka Martina Janderová (35) je těhotná! A právě Muk je považován za otce nenarozeného dítěte. Jenže zpěvák čeká dítě i s manželkou Evou Hejčíkovou!

Kolem zpěváka Petra Muka (41) se rozpoutal další skandál. Jeho bývalá milenka Martina Janderová (35) je těhotná! A právě Muk je považován za otce nenarozeného dítěte. Jenže zpěvák čeká dítě i s manželkou Evou Hejčíkovou! Objevily se i spekulace, že Janderová Muka svým těhotenstvím vydírala a právě to mělo být skutečným důvodem Mukovy nedávné hospitalizace na psychiatrii. Janderová však jakékoliv vydírání populárního zpěváka popírá!

„Mé vztahy s panem Mukem byly, jsou a předpokládám, že i nadále budou, na korektní úrovni. Považuji je za plně soukromou záležitost. Odmítám tvrzení medií o vydírání pana Muka mou osobou, které je spojováno s mým ještě nenarozeným dítětem a které je spojené s mou údajnou snahou rozvrátit manželství pana Petra Muka s Evou Hejčíkovou,“ říká Janderová, která v současnosti pracuje jako manažerka pražské restaurace Ungelt. Ta patří jejím rodičům.

Zda je Muk skutečně otcem jejího očekávaného dítěte, Janderová odmítla prozradit. „Pokud usoudím, že bude v zájmu mého dosud nenarozeného syna, jakož i v zájmu mé osoby, jako matky tohoto dítěte, určit osobu jeho otce, učiním tak až po jeho narození. V současné době spekulace o osobě otce mého dítěte ani nepotvrzuji, ale ani nevyvracím,“ tvrdí Janderová.

Muk se zatím k celé kauze nevyjádřil. Jeho manažer Richard Dušák Nedělnímu Aha! řekl: „Nebudu se k ničemu vyjadřovat. Já osobně ale žádnou Martinu Janderovou neznám a nevím nic o tom, že by s ní měl Petr Muk čekat dítě.“

Janderová by měla porodit koncem srpna, tedy jen pár týdnů před tím, než má stanovený termín porodu Mukova manželka Eva Hejčíková. Jak se zdá, tak konec letošního léta bude mít Petr Muk pořádně horký.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.