Dara Rolins: Chci vyrábět vlastní nábytek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins: Chci vyrábět vlastní nábytek!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Dara Rolins (37) už delší čas rekonstruuje svůj dům, kde chce v budoucnu žít se svou rodinu. A přestože pobírá tučné honoráře, ani zdaleka nestačí na vybavení domu. Vždyť veškeré úspory musela dát stavařům a architektům, kteří zatím pracují na exteriérech.

„Fakt nemám na to, abych mohla mít nábytek za statisíce, který se mi líbí, ale zase mít dům vybavený Ikeou, to taky nebyl můj sen,“ řekla deníku Aha! Rolins, která se rozhodla, že si udělá svůj vlastní nábytek. „Ano, mám takový projekt a už brzy předvedu věci s designem Dara Rolins,“ prozradila své nové pracovní aktivity zpěvačka, která už se dokonce do role podnikatelky vžila natolik, že před pár dny vyrazila na veletrh s italským nábytkem. „Ano, jela jsem do Itálie obhlédnout nové trendy,“ dodala Rolins, jejíž produkty samozřejmě nejdřív vyzkouší její partner Matěj Homola a dcera Laura.

Dara Rolins vyrazila do Itálie na obhlídku nejnovějších trendů v nábytku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.