Mistr vás zve! Okružní plavba na luxusní lodi! S »božským Karlem« jen za 16 tisíc Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mistr vás zve! Okružní plavba na luxusní lodi! S »božským Karlem« jen za 16 tisíc Kč!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvák Karel Gott (70) zve všechny fandy a fanynky na plavbu Středomořím! Stal se totiž hlavní reklamní tváří německé cestovky, která mezi 18. a 30. lednem 2011 vyveze turisty na luxusní lodi na plavbu bok po boku s »Goťákem«!

A nebude to ledajaká plavba! Pětihvězdičková loď Costa Concordia popluje z Itálie do Španělska, Maroka, na Kanárské ostrovy, Madeiru a přes španělskou Malagu zpátky do Itálie. „Pan Gott popluje s návštěvníky celkem asi pět dnů, jeden den ho přímo na lodi čeká i velký koncert spojený s autogramiádou,“ prozradil Aha! Gottův přímý spolupracovník Jan Adam. „Je to ještě hrozně daleko, takže zatím neznám podrobnosti. Ale je pravda, že podobných koncertů na lodích jsem za svou kariéru měl mnoho,“ přiznal včera Gott.

O plavbu s ním je v Česku i v sousedním Německu enormní zájem. „Nejlevnějších kajut za šestnáct tisíc korun zbývá již jen pár, k dispozici jsou ale také dražší a komfortnější varianty,“ řekl nám český prodejce zájezdů Marek Vítovec.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.