Andělé 2009: Farná v slzách a přehlídka nových milenců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Andělé 2009: Farná v slzách a přehlídka nových milenců!

Ewa Farna nevěděla, jestli se má dřív radaovat, nebo plakat.
Ewa Farna nevěděla, jestli se má dřív radaovat, nebo plakat. (TV Nova)

Udílení cen Anděl 2009 se neslo v duchu státního smutku pro sousední Polsko. Asi nejvíc ze všech prožívala tragickou událost původem polská zpěvačka Ewa Farna.

„Vnímám to jako velkou osobní ztrátu. Od té doby, co se to stalo, špatně spím a pořád brečím. Teď se mi tady snoubí pocit obrovské radosti z toho, že jsem dostala cenu a mohla tady vystoupit a zároveň hrozného smutku z té obrovské tragédie,“ nechala se slyšet těsně po skončení přenosu Farna. „Měla jsem příležitost poznat pana Lecha Kaczyńského osobně a musím říct, že to byl neuvěřitelně moudrý a milý člověk, je mi to tak líto,“ neubránila se mladá zpěvačka slzám.

Měla ovšem v sále velkou podporu, přítele Marcuse, kterého vyvedla do společnosti poprvé. „Známe se už dlouho, byl členem mé bývalé kapely a byli jsme hodně dlouho jen přátelé, ale nakonec se to nějak zvrtlo a chodíme spolu,“ přiznala Ewa se soškou Anděla v ruce, jehož obdržela v kategorii nejlepší zpěvačka.

A nebyla jedná, kdo využil tuto akci k tomu, aby ukázal novou polovičku. Kdo je nově spárovaný, a také proč nepředal cenu Filip Renč nebo jak řádil partner Terezy Pergnerové, se dozvíte už dnes ve 12 hodin na Ahaonline.cz!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.