Tajná schůzka: Šéf poslanců ODS, ekonom, sexy blondýna…A TOPOLÁNEK! HLEDAJÍ MU PRÁCI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tajná schůzka: Šéf poslanců ODS, ekonom, sexy blondýna…A TOPOLÁNEK! HLEDAJÍ MU PRÁCI?

Čtvrtek 22.00 Praha-Staré Město. Soudě podle výrazů Topolánka a Tluchoře se nad sklenicemi vína řeší něco důležitého.
Čtvrtek 22.00 Praha-Staré Město. Soudě podle výrazů Topolánka a Tluchoře se nad sklenicemi vína řeší něco důležitého. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek)

Když bývalý šéf ODS Mirek Topolánek (53) nedávno prohlásil, jak se těší na nepolitickou práci, asi nebyl úplně upřímný. Jen tři dny po oficiální rezignaci na post předsedy strany ho fotoreportéři Aha! zastihli na tajné schůzce se šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem, někdejší spolupracovnicí Gabrielou Kloudovou a ekonomickým poradcem ODS Jiřím Schwarzem. Co tam kuli za pikle?

„To je divné. Mohli se tam dohadovat o Topolánkově budoucím zaměstnání, nebo přes ně mohl prosazovat odhlasování něčeho ve Sněmovně. Na to, aby přes ně vydával pokyny do vedení strany, už nemá moc,“ řekl Aha! udiveně zdroj z ODS, který si nepřál být jmenován.

Že by se Mirek inspiroval kariérou nejlepšího kamaráda Marka Dalíka (35) a dal se na lobbing? Koneckonců, mohl by si tak udržet životní standard, na který si zvykl s partnerkou Lucií Talmanovou (42) – drahé dovolené v zahraničí, bydlení v centru Prahy a nakupování v Pařížské ulici.

Ačkoliv »partička« večeřela a popíjela víno v restauraci hned naproti Topolánkovu bytu na Starém Městě, Lucie se k nim nepřipojila. Možná i proto, že tam byla pohledná Gabriela Kloudová (27). Ani když veselá schůzka skončila, se Mirek nevydal domů za partnerkou a synem Nicolasem (2). Místo toho se v rozjařené náladě přesunul s celou skupinou do nedalekého klubu. To, že bylo po půlnoci, ho zřejmě netrápilo. Koneckonců, další den nemusel do práce...

00.00 Praha-Staré Město. Když zavřou jeden lokál, v jiném budou mít otevřeno. Tímhle mottem se i po půlnoci řídil Mirek a celá výprava ho následovala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.