Zhrzený Topolánek: Ukázal všem zadek a odjel na dovolenou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zhrzený Topolánek: Ukázal všem zadek a odjel na dovolenou!

Přítomnost fotografa ho rozčílila, a tak mu předvedl svoje pozadí.
Přítomnost fotografa ho rozčílila, a tak mu předvedl svoje pozadí. (Aha! – Karel Kopáč)

Uplynul jen jeden den od jeho rezignace na post šéfa ODS a Mirka Topolánka (53) chytila cestovní horečka. Veškerou zodpovědnost za nízké volební preference strany nechal na místopředsedovi Petru Nečasovi, sbalil si a vzal partnerku Lucii Talmanovou (42) i syna Nicolase (2) na velikonoční zájezd. Při skládání kufrů do auta Mirka zastihli fotoreportéři Aha! a bylo jim ho pěkně líto. Nikdo mu totiž s těžkými zavazadly nepomohl.

Mirek si vztek vybíjel, jak jinak, než na jiných. „Co tady děláš? Vypadni!“ zařval na našeho fotografa. „Zapamatuju si tě, slyšíš?“ vyhrožoval. Připomnělo to situaci po jeho čtvrteční rezignaci, kdy na fotoreportéra Aha! vyběhl a řval „Ukaž ksicht!“, zatímco se ho snažil vyfotit mobilem.

Vypadá to, že Mirek už má všeho dost a nedokáže udržet nervy na uzdě. Někteří to přičítají jeho bleskovému politickému krachu, jiní zase tomu, že jako každý diabetik podléhá náhlým výkyvům nálady, kdy se agresivní momenty rychle střídají s úlevou a uklidněním.

Když tedy včera Topolánek trochu vychladl, rozhodl se, že přes média pošle voličům jednoznačný vzkaz. Popolezl dovnitř kufru a vystavil na odiv svoje mužné pozadí. Jestli to ale byla zpráva pro lidi, kteří vhodí lístek ODS, anebo ČSSD, či dokonce oběma skupinám, zůstává ve hvězdách…

Talmanová stála opodál s kabelkou od Louise Vuittona, na hlavě značkové sluneční brýle, a jen čekala. Chůva, která s nimi jela, se zase snažila nenápadně dostat Nicolase do auta.

Mirek připravuje své volvo na cestu.

Shrbený Mirek bere zavazadla po dvou, nikdo mu nepomáhá.

Lucie je na kufry moc velká fajnovka, tak si aspoň donesla kabelku.

Na dovolenou jede i chůva, Nicolas se schovává za autem.

Výzva Aha! čtenářům: Dáme 5000 Kč za informaci! Víte, kde Mirek Topolánek tráví dovolenou? Z Prahy vyrazil směrem na sever a ukrývá se zřejmě kdesi v severních Čechách! Váš prokázaný tip, kde přesně Mirek je, oceníme pětitisícovkou. SMS, MMS: 724 748 585, Email: tipaha@ahaonline.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.