Aniston a Schwimmer alias Rachel a Ross: Konec jejich přátelství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Aniston a Schwimmer alias Rachel a Ross: Konec jejich přátelství!

Jennifer Aniston a David Schwimmer ještě jako přátelé. Bude takový obrázek už jen věcí minulosti?
Jennifer Aniston a David Schwimmer ještě jako přátelé. Bude takový obrázek už jen věcí minulosti? (TV Guide)

V populárním seriálu Přátelé tvořili nerozlučnou dvojici. Dokonce byli nějakou dobu i manželé. Jejich velmi dobrý vztah se přenesl i mimo kamery. Zdálo se, že se od sebe už neodpoutají. Teď už je tomu ale asi konec.

V populárním seriálu Přátelé tvořili nerozlučnou dvojici. Dokonce byli nějakou dobu i manželé. Jejich velmi dobrý vztah se přenesl i mimo kamery. Zdálo se, že se od sebe už neodpoutají. Teď už je tomu ale konec.

Jennifer Aniston představovala krásnou a původně dobře zajištěnou Rachel Green, která se neustále hledala, David Schwimmer ztvárňoval roli vzdělaného a komicky zmateného Rosse Gellera. Byli kamarádi, milovali se, vzali se, rozešli a přesto spolu později měli i dítě. Tolik ze sitcomu.

Přátelství se však nekonalo pouze před kamerami. Jennifer a David k sobě měli blízko i v reálném životě. Tedy jen jako přátelé. Nyní je však podle serveru pluska.sk rozdělilo Schwimmerovo rozhodnutí oženit se.

Aniston si totiž v populární americké talkshow Davida Lettermana pustila pusu na špacír a kromě jiného prohlásila, že o žádné chystané svatbě nic netušila. Údajně se o tom dozvěděla až ve chvíli, kdy zprávu Schwimmer pustil do médií. To byl impuls k jejich sporu.

Nyní se už jen vzájemné napadají. David totiž popírá, že by o jeho kroku Jennifer netušila, dotčená je i jeho budoucí manželka Zoe Buckman. Ta má vůbec dojem, že ji Aniston vedle Schwimmera přehlíží.

Podle britského deníku Daily Mail seriálový Ross „své“ Rachel už ani nezvedá mobil. Dokonce se zdá, že ji ani nepozve na svatbu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.