Těhotná Applegate: 200 tisíc za tanec u tyče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Applegate: 200 tisíc za tanec u tyče!

Christina Appelgate -  Opět tancuje u tyče...
Christina Appelgate - Opět tancuje u tyče... (Profimedia)

VIDEO Christina alias Kelly v seriálu Ženatý se závazky bude rodit každým dnem. U tyče si však může vydělat víc než zkušenější striptérky!

»Melounek«, jak jí seriálový otec přezdívá, čeká své první dítě se svým snoubencem muzikantem Martyn Lenoblem. Narodit by se mělo každým dnem. Přesto si před nedávnem navlékla krátké tílko, šortky, černé roztrhané silonky a na vysokých podpatcích se svůdně vlnila u tyče.

Tentokrát to však bylo jen malé cvičení propagující těhotenský tanec u tyče.

Na videu si říká Roxie Fedaro. „Mnoho těhotných žen má zkušenost s hormony, jste tlustá ... Už se necítíte sexy,“ oslovuje těhotné. „Že jste přibrala 20 kilo neznamená, že nejste sexy. Tanec u tyče pro těhotné funguje!“ Dodává.

Reakce profesionálů však na sebe nedali dlouho čekat. Jednak se setkala s oceněním, že i ve svém pokročilém stadiu těhotenství zvládá sexy pohyby, jednak přišla nabídka, aby na své pohyblivosti vydělala. Nabídka z losangeleského striptýz klubu zněla: 10 tisíc dolarů (zhruba 200 tisíc korun) za jeden večer u tyče!

Zodpovědné mamince se však ze sumy hlava nezamotala. Nabídku odmítla. Majitelům klubu vzkázala: „Připomeňte se za dva roky. Teď budu maminka, ani herečka, ani striptérka.“

Christina Applegate prodělala rakovinu prsu. Před dvěma lety podstoupila operaci, při níž jí byly oba prsy odstraněny. Ty si posléze nechala nahradit implantáty.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.