Dolinek na gay seznamce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dolinek na gay seznamce!

Opravdu hledá Standa Dolinek na mezinárodní gay seznamce přítele?
Opravdu hledá Standa Dolinek na mezinárodní gay seznamce přítele? (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Tak to je šok! Na mezinárodní internetové homosexuální seznamce se objevil inzerát, ve kterém zpěvák Standa Dolinek (21) hledá přítele. Rozhodl se skutečně Standa najít partnera na internetu?

Tak to je šok! Na mezinárodní internetové homosexuální seznamce se objevil inzerát, ve kterém zpěvák Standa Dolinek (21) hledá přítele. Rozhodl se skutečně Standa najít partnera na internetu?

O homosexuální orientaci Dolinka se spekulovalo v minulosti již několikrát. Sám zpěvák, který byl jedním z finalistů první řady soutěže Česko hledá SuperStar, však oficiálně nikdy svou minoritní sexuální orientaci neodtajnil.Dolinek má ve svém inzerátu několik fotografií a mimo jiné tam také prozrazuje, že je gay, že není obřezaný a že má průměrně velký penis. „Standa kvůli fanynkám nikdy oficiálně nepřiznal, že je gay. Ale několik let měl přítele Radka, se kterým normálně chodil do společnosti. Nedávno se spolu rozešli, a tak asi hledá někoho nového na internetu,“ prozradil Aha! jeden z jeho známých. Na druhou stranu je ale možné, že inzerát na internetu založil někdo zcela jiný než samotný Dolinek. Vyjádření zpěváka k celé kauze se nám získat nepodařilo, jelikož měl včera celý den vypnutý telefon.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.