Laďka Něrgešová: Konečně má chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Laďka Něrgešová: Konečně má chlapa!

Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová (: Marek PÁTEK, ČTK)

PRAHA – Moderátorka reality show Bar Laďka Něrgešová (30) má novou lásku! Tou je zástupce šéfredaktora Lidových novin Jaroslav Plesl.

Moderátorka reality show Bar Laďka Něrgešová (30) má novou lásku! Tou je zástupce šéfredaktora Lidových novin Jaroslav Plesl.

„Seznámili jsme se v práci, když byla Laďka ještě v Expres rádiu, které patří do stejného koncernu jako Lidové noviny. Dlouho jsme byli jen přátelé, až nedávno se náš vztah trochu proměnil,“ přiznal deníku Aha! Plesl. Ten v době, kdy začal s Něrgešovou chodit, měl dlouholetou přítelkyni. „S mou bývalou přítelkyní jsme se v klidu rozešli. Bylo to z mé iniciativy, ale nebylo to žádné melodrama, jak jsem se někde dozvěděl,” dodal Plesl. Samotná Něrgešová nechtěla o svém novém vztahu prozradit nic bližšího. „Nezlobte se, ale já vám k tomu nic říkat nechci. Nic osobního, ale každý máme právo na soukromí,“ sdělila Aha! Laďka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.