Jitka Válková, Česká Miss 2010: Vyhrála finalistka SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Válková, Česká Miss 2010: Vyhrála finalistka SuperStar!

Jitka Válková vyhrála titul Česká Miss 2010 s obrovským náskokem před ostatními dívkami. Hlas jí poslalo téměř 40 % diváků.
Jitka Válková vyhrála titul Česká Miss 2010 s obrovským náskokem před ostatními dívkami. Hlas jí poslalo téměř 40 % diváků. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Česká Miss 2010 zná od včerejšího večera svoji vítězku! Stala se jí Jitka Válková (18), rodačka z Náramče na Třebíčsku a vysloužila si tak nominaci na Miss Universe. Na druhou prestižní mezinárodní soutěž – Miss World – pojede díky rozhodnutí poroty Veronika Machová (19) z Rokycan. Hvězdou včerejšího večera v tovární hale v Karlíně se stal hrdina akčních fi lmů, belgický herec JeanClaude Van Damme.

Ve velkých soutěžích není Válková žádným nováčkem. Naopak! Loni na podzim se účastnila Česko Slovenské SuperStar. A postoupila do širšího, 40členného finále. Mezi nejužší dvanáctku se už ale neprotlačila. Nesedl jí partner, s kterým zpívala hit Michaela Jacksona. „Chvíli před vystoupením jsme se pohádali. Vůbec nám k sobě nepasovaly hlasy,“ vzpomněla později. „Paľo Habera mi řekl, že nepostupuju. Ale že mám zpívat dál.“

Jenže teď studentce katolického (!) gymnázia moc času na zpívání nezbude. Pohltí ji svět modelingu. A zřejmě i život v Praze. Jako vítězka soutěže dostala do užívání byt v Praze 7, pak také osobní auto Suzuki SX4, exkluzivní cestu do Číny a Tibetu pro dvě osoby, elektrospotřebiče, digitální fotoaparát nebo lekce golfu.

Veronika Machová (19), Česká Miss World.

Ondřej Hejma a Halina Pawlowská měli evidentně dobrou náladu.

Tereza Maxová

Eliška Coolidge Hašková (vpravo), bývalá tajemnice pěti prezidentů USA a královna etikety.

Svoje umění předvedl Van Damme na Liboru Boučkovi. Z hlavy mu skopl lahev vína.

Andrea Verešová přišla na vyhlášení hladová. V předsálí vyzobala většinu tyčinek. A ještě si jich plnou hrst odnesla do sálu.

Dagmar a Václav Havlovi dorazili kvůli večeři s princem Charlesem později.

Do poroty zasedla také Libuše Šmuclerová (vpravo), generální ředitelka vydavatelství Ringier, pod které spadá deník Aha!. Na snímku s Leošem Marešem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.