Premiéra filmu Ženy v pokušení - Nevěra spojila rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra filmu Ženy v pokušení - Nevěra spojila rodiny!

Eliška Balzerová a její manžel Jan
Eliška Balzerová a její manžel Jan (Aha! – Marek Pátek)

Může nevěra utužit rodinné vazby? Ano! Jasným důkazem jsou protagonisté nového českého filmu režiséra Jiřího Vejdělka (37) »Ženy v pokušení«, kteří se včera ukázali na premiéře.

Snímek popisuje důsledky manželské nevěry. Jenže ukázalo se, že v reálném životě to herci Jiří Macháček (43), Vojta Dyk (24), Eliška Balzerová (60) nebo Veronika Kubařová (22) mají přesně naopak. Všichni protagonisté totiž na slavnostní premiéru dorazili v doprovodu svých partnerů. Jen Vojta Dyk měl možná svou partnerku, herečku Markétu Frösslovou (22), raději nechat doma. Režisér Vejdělek si totiž v jednu chvíli neviděl do úst a řádně ho před ní ztrapnil. „Před natáčením milostné scény s Veronikou Kubařovou za ní Vojta přišel a říká jí: Kdybych se vzrušil, hraj dál. Po natáčení jsem si k sobě pozval Veroniku a zeptal jsem se, jestli se teda vzrušil, jak říkal, protože mě to zajímalo. A ona mi odvětila: Prostě jsem hrála dál,“ dal k dobru vtipnou historku Vejdělek. Dykově partnerce to ale kupodivu vtipné nepřišlo...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.