Agáta Hanychová ve Špindlu: Divoká jízda s Prachařem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Agáta Hanychová ve Špindlu: Divoká jízda s Prachařem!

Nevědět, že mají Agáta i Jakub jiné partnery, jeden by si o nich myslel, jaký jsou hezký pár...
Nevědět, že mají Agáta i Jakub jiné partnery, jeden by si o nich myslel, jaký jsou hezký pár... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Modelka Agáta Hanychová (24) se zase pěkně rozjela! V doprovodu své kamarádky dorazila do Špindlerova Mlýna, kde naposledy před příletem svého přítele, motokrosového závodníka Jana Brabce, ze Spojených států pořádně zapařila. A nebyla to pouze nevinná dámská jízda.

„Na sjezdovce jsme se potkali s Jakubem Prachařem a Vojtou Dykem a šli jsme spolu na panáka,“ sdělila deníku Aha! Hanychová, která se tam nesblížila jen s Prachařem, ale i s bavičem Michalem Suchánkem.

Nejenže s ním Hanychová seděla u jednoho stolu, dokonce si několik desítek minut něco potají šuškali. Ať řešili cokoli, rozhodně to nebylo pro Hanychovou tak zajímavé jako přítomný Prachař, který bez své přítelkyně Marthy Issové byl snadnou kořistí. Zbytek večera strávila v jeho přítomnosti a jen oni dva vědí, kde skončili...

Agáta si Jakuba majetnicky drží kolem krku.

Hanychová a Prachař pili jednoho panáka za druhým.

Martha Issová, Prachařova přítelkyně. Martho, taky koukáš, co?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.