Langmannová řádila na sněhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Langmannová řádila na sněhu!

Renata Langmannová vysekla na lyžích holubičku
Renata Langmannová vysekla na lyžích holubičku (Aha!: Marek PÁTEK)

VRCHLABÍ – V horském středisku ve Vrchlabí se konal charitativní Koncert hvězd na podporu místního dětského domova, kterému předcházelo pěkně divoké sportovní odpoledne! Zimní sporty si sem přijela užít Česká Miss Renata Langmannová (19) a s ní celá řada odpadlíků reality show napříč televizemi!

Výkvět pražských večírkových umělců v zastoupení Filipa Jankoviče či Kláry Zaňkové vyrazil do Krkonoš v doprovodu »populárních« tváří stvořených různými reality show. ExVyVolení Petr Zvěřina a Emil Zajac utvořili partu s finalisty Velkého bratra (Big Brother) Filipem Trojovským a Evou Horzinkovou, dojela ale i čerstvá Česká Miss Renata Langmannová nebo člen rozpadlé skupiny Tboyz Petr Vojnar. Charitativnímu večeru totiž v první řadě předcházelo řádění na sněhu, které nenechalo jediné oblečení suché! Zmáčení ze zimních radovánek byli nakonec snad všichni! Klára Zaňková se vyřádila na nafukovací pneumatice, Filip Trojovský předváděl akrobatické kousky na snowboardu a Česká Miss Renata Langmannová předvedla ladné obloučky na lyžích. V základním táboře pak zůstal Petr Vojnar, který bude muset co nevidět na operaci s rukou. „Mám zánět šlach, ale zatím operaci oddaluji a snažím se ho rozehnat různými mastmi,“ svěřil se Aha! Vojnar, který nyní září ve filmu Experti producenta Snowboarďáků Pavla Melounka.

Zpívali pro děti a pak se líbali

Takový večírek Vrchlabí dlouho nezažilo! Po divokém sportovním odpoledni plném pádů a adrenalinových výkonů se tu totiž konal benefiční Koncert hvězd ve prospěch místního dětského domova. Pod záštitou ministra kultury Vítězslava Jandáka tu vystoupili Klára Zaňková, Zdeněk Style Hrubý, Filip Jankovič, Ester Ládová či exotické duo Nancy a Robert. Těm všem se podařilo v režii organizátora benefice Davida Novotného vybrat necelých třicet tři tisíce korun, které putovaly do rukou těch nejpotřebnějších. Centrum krkonošských radovánek pak až do rána žilo pěkně odvázanou party, která končila až se svítáním. „Jsem rád, že kromě pomoci bližnímu si naše celebrity našly cestu i samy k sobě,“ okomentoval organizátor akce David Novotný fakt, že se na večírku líbali všichni se všemi navzájem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.