Pobodaná dívka u Agáty doma: Je to nevlastní dcera Ivany Christové! Otec: slovenský politik Beňo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pobodaná dívka u Agáty doma: Je to nevlastní dcera Ivany Christové! Otec: slovenský politik Beňo!

Ivana Christová
Ivana Christová

Slovensko je v šoku! Kauza mladé dívky, kterou v domě české modelky Agáty Hanychové (24) pobodal násilník, nabírá na obrátkách! Vyšlo totiž najevo, že postiženou je dcera slovenského politika Roberta Beňa (46) Lucie (28)! Společně s Beněm nad Luciiným stavem trne i jeho přítelkyně, první československá miss Ivana Christová (38)!

Zpověď zlomeného otce Beňa exkluzivně přinesl server topky.sk. Mladá Lucie, která s vlastní matkou žije již čtrnáct let v Praze, skončila po incidentu, jenž se odehrál minulý týden ve středu, ve vážném stavu v pražské nemocnici ve Střešovicích. Ještě ten večer policisté zadrželi podezřelého muže. „Šlo o jejího expřítele. Pozval ji k sobě domů, aby si vyřídili nějaké písemnosti. Byli od sebe už zhruba rok. Pak ji v koupelně napadl nožem,“ přiblížil průběh události Beňo s tím, že útočník jeho dceru bodl celkem pětačtyřicetkrát!

Lucii se po tomto činu podařilo z domu hrůzy utéct. A to i přes četná zranění. Na ulici ji našla ležet žena, která přivolala záchranku. Sanitka přijela zhruba po patnácti minutách. Beňo mluví o zázraku. „Naštěstí nebyly zasaženy žádné životně důležité orgány. Je neuvěřitelné, jakou sílu v tu chvíli nabrala. Pánbůh byl s ní. Sami lékaři jsou překvapeni, jak to zvládla. Odborníci nás uklidnili, že je po fyzické stránce v pořádku. Uvidíme, jak na tom bude s psychikou,“ povzdechl si Beňo, který je rozhodnutý svou dceru chránit. Lucčin expřítel se momentálně nachází ve vazbě. „Policie už proti Janu Šteidlovi vznesla obvinění z pokusu o vraždu. Nemá alibi a určitě to bude hrát na cvoka,“ myslí si Beňo.


Pobodaná Lucie je milá dívka, která už dlouho žije s mámou v Česku.


Ke krvavému masakru došlo v domě, který pronajímá Agáta Hanychová.

Rozhovor s Robertem Beňem čtěte zde.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.