Kuřátková je missí přebornicí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuřátková je missí přebornicí

V soutěži Česká miss Kateřina Kuřátková neuspěla
V soutěži Česká miss Kateřina Kuřátková neuspěla (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Rozšířit svou sbírku korunek se chystá jednadvacetiletá studentka z Pardubic Kateřina Kuřátková. Nejdřív se o to pokoušela v soutěži Česká miss a teď je ve finále soutěže Miss ČR. Krásná Kateřina je navíc přebornicí ve sbírání titulů Miss!

Kudrnatá brunetka s mírami 88-66-95, která studuje ekonomii na pražské České zemědělské univerzitě, totiž vyhrála titul Vicemiss Moravia a přímo postoupila do finálových bojů soutěže Miss ČR, které se uskuteční 8. dubna v brněnském Bobycentru. Její předchozí účast v České miss, kde postoupila do semifinále, jí však v její snaze získat titul královny krásy v soutěži Miloslava Zapletala může citelně ublížit. Zapletal se totiž s ředitelkou konkurenční soutěže Michaelou Maláčovou soudí.

Její sbírka korunek pro královny krásy je navíc pravděpodobně největší v republice. Stihla už vyhrát Miss Poupě a Miss sympatie Poupě, Miss Pardubického kraje, soutěž krásy Super girl 2004, Miss Tišnovsko, Miss Vysočiny a Miss sympatie Vysočiny, V Miss Jihlava skončila druhá, ale získala titul Miss sympatie a v Miss královéhradeckého kraje a v soutěži Slečna roku obsadila třetí místo. Kdyby všechny své korunky vydražila, přišla by si na pěkný balík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.