Premiéra Barona Prášila - Celebrity dorazily s rodinami - Gott randí ve čtyřech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra Barona Prášila - Celebrity dorazily s rodinami - Gott randí ve čtyřech!

Ivana Gottová a Ilona Csáková si měly pořád co povídat. Jejich partneři Karel Gott a Radek Voneš se věnovali představení.
Ivana Gottová a Ilona Csáková si měly pořád co povídat. Jejich partneři Karel Gott a Radek Voneš se věnovali představení. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Premiéra Barona Prášila, jednoho z nejdražších muzikálu v Česku, přilákala ve čtvrtek večer řadu celebrit, které toužily zhlédnout dílo Filipa Renče (44). Na tuhle dlouho očekávanou událost dokonce dorazily celé rodinky českých celebrit.

S rodiči a dcerou přišla Kateřina Brožová, hlavní hrdinka Barona Prášila. Své tři holky vyvedl do společnosti i Stanislav Gross. Nechyběly ani velké kamarádky Ivana Gottová a Ilona Csáková. Ivana přišla v doprovodu svého muže, Ilona s partnerem Radkem Vonešem. Poslední dobou to vypadá, že randí ve čtyřech. Karel se jim však moc nevěnoval, protože měl v divadle spoustu kamarádů. „Kde budete? V baru? Dobře, přijdu za vámi,“ volal na svou ženu Gott, který stíhal udílet i rady: „Už jsem viděl Mariana Vojtka a ten mě opravdu překvapil, to je talent, pěvecky i pohybově. Dan Hůlka, to je standard, ten mě rozhodně nezklamal. Teď jsem už jenom zvědavý na toho rockera, co na tom pódiu předvede, popravdě si ho úplně nedokážu představit,“ řekl deníku Aha! Karel Gott na adresu Josefa Vojtka, který na čtvrteční premiéře chyběl. A zatímco Mistr vsadil na rande ve čtyřech, herec a zpěvák Roman Vojtek šel do trojky. Do divadla totiž přivedl jak svou ženu, tak i její dvojče – a obě dámy jsou těhotné. „Já jsem ale otec jen jednoho dítěte,“ smál se Vojtek.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.