Hana Maciuchová: Bez dětí i bez manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Maciuchová: Bez dětí i bez manžela!

Hana Maciuchová odjíždí z Anno 2009 opět jako vítězka.
Hana Maciuchová odjíždí z Anno 2009 opět jako vítězka. (Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek a ČTK)

Životní láskou Hany Maciuchové (64) byl více než dvacet let herec Jiří Adamíra (†67), který zemřel v roce 1993. Nikdy nebyli sezdáni, neměli spolu ani děti. Hana totiž v roce 1980 prodělala těžkou nemoc, kvůli které jí tato radost byla už navždy odepřena.

 

„Utíkám ke vzpomínkám a žiju jimi. Je opravdu těžké cítit to jinak, když si můžu číst Jiřího dopis, kde mi píše: Stala ses součástí mé duše, mého myšlení, mých tužeb, mých smutků, mé radosti, mé práce, silnější části, která mě podržela, naplňovala chutí žít i přivedla k tomu, co trochu voní moudrostí, i když Tě miluji stále jako blázen,“ vzpomíná dnes na svého milovaného partnera Hana. Dlouhé roky se po jejím boku objevoval přítel Karel Pstružina, ovšem na cenách Anno se už Maciuchová objevila bez něj. To jen potvrdilo zprávy o jejich rozchodu. Společnost Maciuchové v sobotu dělal její dlouholetý kamarád Eduard Klezla, mj. bývalý porotce v SuperStar.

Maciuchová ještě s Karlem Pstružinou.

Jiří Adamíra (†67)

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.