Svatba Vojtka a Hůlkové: Svatební noc nebyla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svatba Vojtka a Hůlkové: Svatební noc nebyla

Nevěsta Libuška si svatební róbu půjčila od návrhářky Taťány Kovaříkové. Ženich Pepa si dokonce musel od Petra Kocmana, který ho oblékal, půjčit boty.
Nevěsta Libuška si svatební róbu půjčila od návrhářky Taťány Kovaříkové. Ženich Pepa si dokonce musel od Petra Kocmana, který ho oblékal, půjčit boty.  (: archiv Josefa a Libušky Vojtkových)

PRŮHONICE – Bývalá manželka zpěváka Daniela Hůlky, tanečnice Libuška HůlkováHaraštová (24), už podruhé změnila své jméno! V sobotu totiž v zámeckém parku v Průhonicích řekla »ano« své lásce zpěvákovi Pepovi Vojtkovi (41) z Kabátů, a stala se z ní Vojtková!

PRŮHONICE – Bývalá manželka zpěváka Daniela Hůlky, tanečnice Libuška Hůlková-Haraštová (24), už podruhé změnila své jméno! V sobotu totiž v zámeckém parku v Průhonicích řekla »ano« své lásce zpěvákovi Pepovi Vojtkovi (41) z Kabátů, a stala se z ní Vojtková! Oslavy sňatku pak byly skutečně bouřlivé. A dokonce neproběhla ani svatební noc!

Slavnostní slib, kdy si krásná tanečnice a sexy rocker slíbili lásku na celý život, zpečetila také Libuščina kamarádka tanečnice Jovanka Skrčeská a zpěvák a hvězdný právník Petr Pečený. „Mít za svědka JUDrA se vždycky hodí, tak jsem využil jeho schopnosti se podepsat,“ vysvětlil deníku Aha! se smíchem Vojtek. Pak už bujaré oslavy, kterých se zúčastnilo sedm desítek příbuzných a nejbližších přátel, pokračovaly v průhonické Crepperii u Slepiček. „Rozflákali tam přede mnou talíř, a já to musel potupně a zbaběle zamést,“ popsal začátek hodování sám ženich.

Producent Oldřich Lichtenberg sice jako překvapení věnoval svatebčanům knedlíčkovou polévku a svíčkovou, jinak se ale »žranice« konala v grilovacím duchu. „Pak se to šlo zapít, takže ani nebyla svatební noc. Padli jsme za vlast. Ale vše jsme si vynahradili ráno,“ prozradila novomanželka Libuška. Také ze svatebních darů přecházel zrak. Od skupiny Kabát totiž dostali pípu! Od dalšího z hostů pak strom, který se chystá Vojtek zasadit na zahradě. Takže už zbývá jen zplodit syna. „Kdyby to vyšlo, tak budu hrozně šťastná. Ale ještě není kam spěchat,“ tvrdí Libuška, která příjmení Hůlková-Haraštová vyměnila za Vojtková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.