Zuzana Belohorcová: Bála jsem se, že Salmě ublížím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zuzana Belohorcová: Bála jsem se, že Salmě ublížím!

Zuzana vyrazila do společnosti i s přítelem Vlastou Hájkem.
Zuzana vyrazila do společnosti i s přítelem Vlastou Hájkem.

Dva týdny po porodu vyrazila šťastná maminka Zuzana Belohorcová (33) s přítelem Vlastou Hájkem (34) do společnosti a prozradila, jak prožívá mateřství.

„Malá Salma je neuvěřitelná, je to naše štěstíčko,“ zářila Belohorcová štěstím na otevření galerie s luxusním nábytkem, kam ji doprovázel její přítel a tatínek Salmy Vlasta Hájek. Ten se ale zatím příliš jako pomoc neprojevuje a Zuzana má tak oporu nejvíc ve své mamince. „Teď mám doma maminku, která mi s ní pomáhá, takže jsem odkoukala spousta vychytávek, jak se o Salmu postarat. Zprvu jsem se jí bála dotknout, abych jí neublížila, je to takové malé krásné a křehké stvoření, ale teď už je to v pohodě,“ rozplývala se moderátorka.

Vlasta, který si zatím se Slamou jen hraje, ale na dlouho povinnostem otce neunikne. „Zatím ji nepřebaluje, ale určitě se to naučí a zapojíme ho i v téhle činnosti,“ smála se krásná moderátorka, jíž mateřství evidentně prospívá. Zkušenosti a rady získala na večírku, kde se zdržela jen chvíli, protože spěchala zpět dcerku nakojit, i od své kolegyně Evy Aichmajerové, která má pětiměsíčního syna Michaela.

Zuzana si vyměnila rady s další moderátorkou a čerstvou maminkou Evou Aichmajerovou.

Foto David Kundrát

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.