Leonardo DiCaprio konečně poslechl maminku: Jde do chomoutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Leonardo DiCaprio konečně poslechl maminku: Jde do chomoutu!

 (ara, ČTK/AP)

Může být snad lepší příležitost, jak požádat přítelkyni o ruku než svátek zamilovaných? Nedělního svatého Valentýna využil k neradosti svých fanynek hollywoodský idol Leonardo DiCaprio (35), který se zasnoubil s přítelkyní Bar Refaeli (24).

Na prsteníčku izraelské supermodelky se totiž od neděle blýská zlatý prsten! O ruku ji Leo, který je už několik dní hvězdou mezinárodního filmového festivalu Berlinale, požádal v berlínském hotelu De Rome. K odvážnému činu se prý odhodlal až po pohovoru se svou mámou. „Radím ti dobře, synu, nedělej podruhé stejnou chybu!“ řekla podle DiCapriova kamaráda hercova máma, která jej před pár lety neúspěšně nutila k sňatku s další modelkou Gisele Bündchen (29).Nyní si Imerlin (65), původem Němka, svého synka raději pohlídala. Na slavnostní večeři, která bezprostředně následovala po zásnubách, dorazila v doprovodu DiCapriova bratra...

Přelétavý Leo a trpělivá Bar

Jejich šestiletý vztah připomíná jízdu na horské dráze. Seznámili se v roce 2005, od té doby se ale několikrát rozcházeli. Naposledy loni v létě. Tehdy se Bar chtěla usadit, jenže Leonardo se na to prý ještě necítil. Že mu usedlý styl života nesedí, začal záhy dokazovat svými milostnými románky s herečkou Cameron Diaz (37) či seriálovou herečkou Whitney Port (24). Bar jej znovu vzala na milost v prosinci.

DiCapriovy námluvy:

„Myslíš to opravdu vážně?“ ptá se překvapená Bar.

Překvapil´s mě, drahý, ale vezmu si tě!“ jako by mu Bar šeptala do ouška.

Nesmělé gesto Bar a plachý pohled polapené laně.

Prstýnek jako důkaz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.