Zlata Adamovská: Další nevěru už nesnesla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlata Adamovská: Další nevěru už nesnesla!

Zlata působila při rozhovoru hodně ztrápeně.
Zlata působila při rozhovoru hodně ztrápeně. (Aha! – Černovský, Kundrát, repro Prima)

Herečka Zlata Adamovská (50) včera otevřeně promluvila o svém rozchodu s Radkem Johnem (55). Navíc potvrdila jeho poměr s bývalou kolegyní z Novy, o němž se dlouho spekulovalo!

„Můj muž měl dva roky poměr s Pavlínou Wolfovou. Když se teď provalila jeho další nevěra a nemanželské dítě, dlouho jsem o rozchodu nepřemýšlela. Bylo to jasné, podruhé si na rozpálenou plotnu nesednu!“ nešetřila ve Faktech Báry Tachecí v TV Prima svého manžela. „Ve snaze nikomu neublížit celou věc tajil, a ublížil tak ještě víc. Spíš si myslím, že to tajil, protože sobecky nechtěl přijít o to pěkné z obou stran. Mrzí mě, že jsem za celou dobu neprohlédla to, jak mi můj muž lže,“ pokračovala smutně Běla Páleníková z »novácké« Ordinace. I přes to všechno, co jí její muž způsobil, si ale zachovává nadhled a svému muži bude fandit v jeho politické kariéře. Dále se také svěřila se svým trápením z dob, kdy její tatínek umíral na rakovinu. „Byly to hrozné čtyři měsíce, kdy jsem navenek musela být silná, ale cítila jsem se tak bezmocně,“ vzpomíná na další krutou zkušenost svého života.

Pavlína Wolfová

Radek John

O Zlatě Adamovské čtěte také v zítřejším magazínu Aha! TV.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.