Karel Gott v pražské zoo skončil v obležení sexuálních maniaků: Ivanku pomočila létající liška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Gott v pražské zoo skončil v obležení sexuálních maniaků: Ivanku pomočila létající liška!

Ivanku Gottovou právě pomočil kaloň.
Ivanku Gottovou právě pomočil kaloň. (Aha! – Martin Hykl)

Romantický výlet do pražské zoologické zahrady celé rodiny Karla Gotta (70) se změnil v pořádné dobrodružství. Pěvecký gigant zde se svou ženou Ivankou (33) a dcerami Nellou Sofi í (1) a Charlottou Ellou (3) pokřtili dvě želvy obrovské. Zatrnulo mu ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho kmotřenci jsou sexuálně extrémně činní a pak i v okamžiku, kdy jeho manželku potřísnil kaloň!

Zvíře z řádu letounů, připomínající tělem netopýra a hlavou lišku, rozčílil lomoz v pavilonu, a tak ženu Mistra označkovalo močí. Ani tahle událost ale Gottovy nerozhodila a i s dcerkami se dál se zájmem věnovali želvám, které se dožívají až dvou set let. Hlavně mladší Nelly si užívala přítomnosti obřích živočichů, které si coby jejich patronka také osedlala.

„Jsou to nádherná, důstojná zvířata. My sami máme doma rybičky, holčičky milují i koně, ale mám obavu, že teď po tomhle zážitku budou vyžadovat želvičky,“ smál se Karel, který nám přiznal, že příští měsíc svým slečnám pořídí psa. „Bude to fenka zlatého retrívra a dcery už pro ni mají jméno. Tuším, že se bude jmenovat Adélka,“ prozradil. Po slavnostním křtu – jeho dcery daly želvám jména Oldřich a Božena protože Oldřich je i jejich hodný strýček a tatínkův řidič Olda Havránek – se celá rodina vypravila na oběd a následně pak na procházku po zoo.

Močící hříšník kaloň v celé své kráse.

Nellu (vlevo) a Charlottku želvičky bavily.

Celá rodina Karla Gotta ochotně pózovala se želvami.

Gottovy dcery při odchodu dostaly plyšové želvy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.