Ach, ta láska! Nejsilnější cit trápí i celebrity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ach, ta láska! Nejsilnější cit trápí i celebrity!

Fergie to s Joshem nemá jednoduché.
Fergie to s Joshem nemá jednoduché. (ČTK/AP, ara)

Keira Knightley: Pronásledoval ji fanoušek!

Britskou herečku (třeba film Piráti z Karibiku) vyděsil fanoušek, který jí neustále psal, posílal dárky a nakonec na ni každý den po představení čekal před divadlem. Polák Marek Daniluk (41), který podle britského tisku trpí duševními problémy, Keiru jednou chytil za ruku a chtěl, aby odpovídala na jeho dopisy. Policie muže zatkla. Herečka si nikdy nezvykla na zájem fanoušků. Před lety se přestěhovala do USA, když zjistila, že ji v rodné Británii pronásleduje pět mužů najednou.

Keira Knightley

Ben Affleck: Zapalují se mu lýtka!

Manželka Jennifer Garner (37) si s ním neví rady. Herec Ben Affl eck, který se před osmi lety léčil ze závislosti na alkoholu, už zase vesele popíjí. Navíc kouří jako »darebná kamna« a fl irtuje s kolegyněmi. Naposledy ho během natáčení okouzlila dlouhonohá kráska Blake Lively (22), kterou čeští diváci znají ze seriálu Super drbna.

„To je ale kus!“ Ben s manželkou Jennifer, i když zrovna kouká na jinou.

Dennis Hopper: Rozvod se vyostřuje!

Dramatický rozvod Dennise Hoppera (73, Bezstarostná jízda) a jeho ženy Victorie Duffy (42) se vyostřuje! Soud nyní rozhodl, že se ke smrtelně nemocnému herci nesmí jeho manželka přiblížit více než na tři metry! Hopper tak chce předejít zbytečnému stresu, který by mohl zkrátit jeho život. Trpí totiž nevyléčitelnou rakovinou prostaty, která se mu v posledních měsících šíří po celém těle.

Dennis Hopper se na smrtelné posteli rozvádí.

Hvězdy a Valentýn...

Heidi Klum: Modelka a Seala lásky!

Dnešního Valentýna tráví topmodelka kvůli pracovním povinnostem bez manžela Seala (47), který pečuje o jejich čtyři děti. Na svátek zamilovaných ale nezapomněla a poslala Sealovi (čti síl, pozn. red.) velkou krabici plnou čokolády a bonbonů. Do té přibalila pár kousků luxusního prádla. Zkoušet ho ale budou až společně.

Zpěvačka Fergie: Manžel zbouchl striptérku!

Zpěvačka Fergie (34) si den svatého Valentýna moc neužije. Když už se konečně smířila s tím, že její manžel Josh Duhamel (37) měl před třemi měsíci poměr se striptérkou Nicole, vyšlo najevo, že ji přivedl do jiného stavu! Stoprocentně jisté bude vše ale až po provedení testů DNA.

Fergie to s Joshem nemá jednoduché.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.