Taťána Kuchařová: Nosí šperky za miliony! Jsou od nového milnece?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Taťána Kuchařová: Nosí šperky za miliony! Jsou od nového milnece?!

Taťáně Kuchařové šperky opravdu slušely.
Taťáně Kuchařové šperky opravdu slušely.

Bývalá Miss World a dnes prezidentka soutěže Miss ČR Taťána Kuchařová (22) se na plese ukázala v diamantech na dva miliony!

Štěstím zářící topmodelka Taťána Kuchařová nemohla chybět na plese Miss ČR. A k této výjimečné příležitosti si neodpustila luxusní komplet diamantových šperků, které ale nebyly překvapivě z dílny Klenot Aurum, jejichž tváří v minulosti kráska byla.

„Taťána dává přednost květinovým i originálnějším motivům šperků, které nabízí právě naše kolekce,“ uvedla Světlana Pospíšilová ze společnosti ALO Diamonds - společnosti, jejíž šperky zdobí vedle bývalé Miss World také Pamelu Anderson, Daru Rolins nebo Petru Němcovou. Kuchařová ztratila oči pro diamantový náhrdelník, náramek, náušnice a prsten v celkové hodnotě neuvěřitelných dvou milionů korun.

V kuloárech se spekuluje o tom, že si set šperků nekoupila prezidentka Miss ČR sama, ale že to byl dárek od jejího nového přítele, který je údajně jiné než české národnosti. O tom, komu teď patří Taťány srdce se dočtete více už v zítřejším tištěném deníku Aha!

Foto Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.