Zuzana Belohorcová a její Salma: Z porodnice až na druhý pokus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zuzana Belohorcová a její Salma: Z porodnice až na druhý pokus!

Belohorcová se svou dcerou měly jít domů už v sobotu, nakonec kvůli žloutence zůstaly v nemocnici do včerejška.
Belohorcová se svou dcerou měly jít domů už v sobotu, nakonec kvůli žloutence zůstaly v nemocnici do včerejška.  (Aha! – Petr Novotný)

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) si včera konečně z porodnice odvezla domů svou malou holčičku Salmu. Tu kvůli dětské žloutence nemohli propustit už v sobotu, jak bylo původně plánováno, a musela být nakrátko na přístrojích.

„Maličkou dali ještě v neděli pod fialová světla, ale už je dobrá. Dneska v poledne jdeme,“ prozradila šťastná maminka, která se už na domov těšila od soboty. „Nejvíc se těšíme na to, až si všichni tři lehneme do jedné postele. Samozřejmě to bylo v motolské nemocnici úžasné, ta péče, jak se o nás starali, ale doma je doma...,“ radovala se maminka.

Nejšťastnější byl však otec Vlasta Hájek (34), který slíbil, že bude sekat dobrotu a o svá děvčata se bude starat ve dne v noci. „Jasně že se o ně umím postarat, a taky se o ně budu starat,“ smál se táta malé Salmy Hájkové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.