Dara Rolins - Pláče kvůli rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins - Pláče kvůli rakovině!

Fotografie
Fotografie (internal)

Všechno se jí daří, v soukromí i v práci je na vrcholu, k zemi ji ale sráží nemoc jedné z nejlepších kamarádek. Zpěvačka Dara Rolins (36) říká, že až rakovina prsu Anny K. (43) jí otevřela oči a začala se na svět kolem sebe dívat jinak. „Bojím se, jak to dopadne!“

Zpráva o nádoru prsu kamarádky Anny K., vlastním jménem Lucianny Krejcarové, Daru prý srazila. Najednou si uvědomila, jak je ta hrůzná nemoc strašně blízko.

„Nevěděla jsem, co jí mám zavolat a co jí říct – třeba větu »Je mi to líto?« To snad ne! Nakonec jsem nezavolala a řešila to přes její nejlepší kamarádku Zuzku,“ cítí se lehce provinile Dara Rolins, která si přeje, aby její přítelkyně měla už tu hroznou stvůru z těla venku. „Od té doby, co jsem máma, ještě víc řeším věci spojené s mými blízkými a s kámoši. A Lucka moje kamarádka je. Zjistila jsem, jak jsem najednou skrze tuhle strašnou událost zranitelná. To je místo, kde mě někdo udeří a já se prostě zlomím v pase. Na jejím místě bych už měla dobojováno,“ přiznává bývalá porotkyně Česko Slovenské SuperStar, která ale ví, že Anna K. není žádný srab. „Z Aničky by si všichni měli vzít příklad. A dost! Pořád je to tak citlivé...“ rozplakala se dojatě Dara, která se paradoxně právě nedávno stala tváří projektu proti rakovině prsu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.